fbpx
 In Hírek
A SzEK.org új tagja a Budapest Bank, a Neten a Cégem program keretében az internetes kereskedőket arra szeretné buzdítani, hogy próbálják ki az internetes bankkártya-elfogadást webáruházukban. A bank kutatása szerint a szolgáltatás nem csak az unalomig ismételt fogyasztói előnyöket nyújtja, miszerint a vásárlónak kényelmes és egyszerű a bankkártyával való fizetés, hanem a kereskedők által tapasztalt előnyökről is beszámol.

Legfontosabb elvárás a megkérdezett kereskedők részéről az internetes bankkártya-elfogadással szemben, hogy növelje a forgalmukat, a fizetőképesebb vevőkört is megszerezzék és egyszerűen kezelhető legyen a szolgáltatás. Azok a kereskedők, akik már kipróbálták az internetes bankkártya-elfogadást, átlagosan 23%-os forgalomnövekedésrőlszámoltak be a kutatásban.

A Budapest Bank erre a kisvállalkozói kereskedői igényre vezette be a 12 hónapig díjmentesen elérhető VPOS szolgáltatását, amely magában foglalja az egyszeri igénylési díjat, 12 havi díjat és 12 hónapig a tranzakciós jutalékot. Ráadásul a Neten a Cégem program keretében a vállalkozások számtalan díjmentesen kipróbálható szolgáltatást választhatnak, akár 6 hónapig díjmentes weboldalt vagy webáruházat is igényelhetnek, és internetes hirdetési lehetőséget, hogy sikeresen léphessenek be az online kereskedelem világába!

További részletekért kattintson ide >>