fbpx
 In Hírek

A megnövekedett forgalomnak köszönhetően kinőtte régi telephelyét a Sprinter, másfél év után ismét költözött. Új telephelyét a IX. kerületi Citypoint9 Üzleti Parkba helyezte át, november végétől teljes tevékenységüket innen koordinálják.

A nagyobb telephely egy új, raktározási üzletág elindítását is lehető tette számukra. Logisztikai szolgáltatóként ezzel nemcsak a küldemények kézbesítését tudják biztosítani Partnereik számára, hanem immár nagy mennyiségű termékek tárolását, csomagolását is, vagyis a teljes, komplex logisztikai folyamatot le tudják venni a Partnereik válláról.

A logisztikai szempontból optimális telephely kiválasztásánál további fontos szempont volt, a jó megközelítési lehetőség, és a költséghatékony működés. A Sprinter bízik benne, hogy a telephelyváltással, a raktárfejlesztéssel partnerei számára további új lehetőségeket biztosít, hiszen lefedve immár a teljes csomagszállítási folyamatokat ügyfeleikkel továbbra is közösen tudnak fejlődni, és együtt még sikeresebbek tudnak lenni.