fbpx
 In Hírek
A 10 éves NetPincér.hu egy egyedülálló rekordkísérlettel ünneplte születésnapját.

A NetPincér.hu 1999. március 19-én, azaz éppen 10 éve nyitotta meg kapuit. Kezdetben csak Budapesten 5 étterem kínálata volt látható az oldalon, míg mára Európa szerte közel 5000 éttermi partnernek közvetítenek ételrendeléseket. A nosztalgikus hangulat fokozása érdekében újra elérthető az évtizeddel ezelőtti weboldal az 1999.netpincer.hu címen.

Az évfordulóját ünneplő “ételelosztó központ” most megkísérli megsütni a világ legnagyobb internetes pizzáját. A www.netpincer.hu/a_vilag_leg_nagyobb_pizzaja oldalon a törzsvásárlók által feltöltött pizzaképekből gyarapodik hétről-hétre a virtuális remekmű. “Amikor egy vásárlónk megkapja a megrendelt ebédet vagy vacsorát, akkor lefényképezve és feltöltve azt máris hozzájárul, hogy az ő képe is megjelenjen a pizzamozaikban. Hogy miért csináljuk? Egyszerűen azért mert, jópofa, közösségi dolog – válaszolta Perger Péter a NetPincér.hu alapítója.

A közösségi funkciók mára az e-kereskedelmi oldalaknál is a vásárlói bizalom növelésének legfontosabb kellékei lettek. Az egyenlőre házon belül tartott véleménymegosztás és együttrendelés funkciók hamarosan elérhetők lesznek közösségi portálok, mobiltelefonok beépülő programjaként.