fbpx
 In Hírek, Kiemelt

Ez a kérdőív az Ecommerce Hungary Kisvállalati Tagozata által alapított munkacsoport kutatása az át nem vett csomagokkal kapcsolatos egyes kérdésekről.

A kutatásunk célja az, hogy felderítsük azokat a részterületeket, ahol az Ecommerce Hungary fellépésére lesz szükség az át nem vett csomagok problémakörben.
Ha kitöltöd az űrlapunkat, tájékoztatunk a felmérés eredményéről és az át nem vett csomagokkal kapcsolatos tervezett lépéseinkről.
********************************************************************************************************************************
A vevő nem veszi át a csomagot, nem jelentkezik, nem veszi fel a telefont és többször megjárja a csomag a depót és a címet. Ismerős a szitu, ugye? Neked is, mint minden webshop üzemeltetőnek vesződséget és több tízezer, némely esetben több százezer/millió forint veszteséget okoz minden évben az át nem vett csomagok jelensége.

Sok webshopos kérte, hogy tegyen valamit az Ecommerce Hungary Kisvállalati Tagozata ezen a téren. Első lépésként egy átfogó kutatást végzünk annak érdekében, hogy lássuk a probléma méretét és eljusson hozzánk mindenkinek az ötlete.

Webáruházad van?

Töltsd ki Te is ezt a kérdőívet »»», hogy a Te véleményed is eljusson hozzánk és adataiddal segíts minket a tisztánlátásban. A kitöltők között kisorsolunk egy jegyet a jövő május 9-i Magyar E-kereskedelem Napja rendezvényünkre.

Határidő: október 15. (vasárnap) éjfél