fbpx
 In Hírek, Kiemelt, Tagi bemutatkozók

Az Ecommerce Hungary Közhasznú Egyesület örömmel mutatja be új tagját, – az Alza.hu-t, amely 2019-ben a hazai e-kereskedelem harmadik legnagyobb szereplője volt. Az Alza.hu az Egyesülettel való előzetes konzultáció után, október végén nyújtotta be belépési nyilatkozatát.

„Örülünk, hogy az Alza.hu csatlakozott hozzánk, ez egy fontos lépés az Egyesület életében”- jelentette ki Nagy Sándor, a Szövetség elnöke, majd hozzátette: „ Szakmai szervezetként elkötelezettek vagyunk tagjaink, jelen esetben az Alza.hu érdekeinek képviseletében. Meggyőződésünk, hogy az együttműködés az egész e-kereskedelmi piac számára előnyös lesz, hiszen az Alza.hu nemzetközi tapasztalataival segíteni tudja a magyarországi e-kereskedelmi szakemberek munkáját, és közvetetten a szektor fejlődését is.”.

Az Alza.hu 2020-ban már részt vett az Ecommerce Hungary szakmai rendezvényein és konferenciáin. „Amikor részt vettünk a Hungarian Ecommerce Summit-on, munkatársunk Eva Slezakova előadást is tartott, azonnal felismertük az egész e-kereskedelmi piacon átnyúló együttműködés fontosságát.” – mondta Takács Csaba, az Alza.hu vezetője. “Az egyesületbe való belépésünk bizonyíték arra, hogy komolyan vesszük a helyi jelenlétünket, és azt szeretnénk, hogy az összes érdekelt profitáljon a tagságunkból.” – tette hozzá.

 

Az Alza-ról:

Az Alza piacvezető és trendteremtő e-kereskedelmi cég, amit nemcsak a 2019-ben elért rekordmértékű 29,3 milliárd cseh koronás nettó forgalma bizonyít, hanem számos újítása is az online kereskedelem területén (egyedülálló önkiszolgáló „A jövő boltja” üzletek, saját Alza Express futárszolgálat, kriptovalutával történő fizetés és értékesítés a BTC és LTC fizető automatákban, elektromos autók és naperőművek online kínálata, újrahasznosítható REPETEBOX-ok tesztelése, egyedi szolgáltatások, mint az Egyharmad, Próbaidő, AlzaNEO, kurzus a Prágai Közgazdasági Egyetemen, AlzaPower és AlzaEco saját márkás termékek, terjeszkedés Magyarországra, Ausztriába és további országokba). Az Alza üzletei hétvégeken is nyitva tartanak, illetve folyamatos a termékek kiszállítása is. Az ügyfelek az önkiszolgáló AlzaBox átvevő pontok széles körű hálózatából vehetik át megrendeléseiket. A cég Alza Premium hűségprogramot is kínál vevőinek. Az Alza számos díjban részesült Csehországban, ilyenek voltak például a “A legmegbízhatóbb márka”, “Kristály nagyító” és az “Év MasterCard kereskedője”. A vállalatot felelős magatartás jellemzi, tavaly 80 nonprofit szervezetet támogatott és elindította egyedi Souhvězdí pomoci és Alza Kuckó nevű CSR platformját is.