fbpx
 In Hírek

Szavazzon az év internetes kereskedőjére, és nyerje meg a CIB Bank Zrt. által nyertesnek felajánlott 100.000 forint értékű CIB Internetkártyát!

2009-ben immár ötödik alkalommal kerül kiosztásra a CIB Bank, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, valamint a Kirowski által közösen alapított "Az Év Internetes Kereskedője Díj", melynek célja az hazai internetes kereskedelembe vetett bizalom folyamatos erősítése mellett, hogy - a jutalmazáson túl - szélesebb körben is ismertté és elismertté tegye azt az internetes kereskedőt, aki a legtöbbet tette a hazai e-kereskedelem területén, és ezen a területen a legjobbnak bizonyult.

Az idei év legjobb e-kereskedője mellett díjat kap az a vállalkozás is, akit a szakmai zsűri 2009 legígéretesebb internetes kereskedőjének tart.

Idén első alkalommal kiosztják az Év Innovatív Internetes Kereskedője Díjat, amelyet az az internetes kereskedő kap meg, aki tevékenységével új színt és szellemet hozott a hazai internetes kereskedelembe. A díjat a korábbi évek kétszeres nyertese a Vatera.hu aukciós portál adja át, amely idén már szponzorként vállal részt a versenyben.

Közönségszavazási időszak: 2009. szeptember 21. és október 18. között. Szavazzon Ön is kedvenc webáruházára!
A közönség és szakmai zsűri által legjobbnak ítélt pályázónak ítélt díj átadására 2009. november 10-én kerül sor.

Tudjon meg többet a díjakról itt!