fbpx
 In Hírek

 

Milyen innovatív gondolatok forradalmasítják a kiskereskedelmet? Miként lehet egy üzletet offline és online is sikeresen elindítani? Erre keres válasz az Extreme Digital egy különleges két napos interaktív rendezvény keretében, 2019. június 6-7-én.

A program célja megismerni, hogy milyen funkció lehet igazán vonzó a vásárlók számára, amely megkülönböztik az Extreme Digital-t a konkurenciától, mi az ami elég figyelemfelkeltő ahhoz, hogy felkapják rá a fejüket a vásárlók, és amely fizikailag bevonzza őket egy üzlethelyiségbe.

  • Milyen szolgáltatás, funkció az, amely egy bemutató jellegű nagy méretű boltot vonzóvá tenné a célcsoport számára.
  • Milyen out of box funkciót tudna elképzelni a célcsoportunk, amely egy 400 m2-es térben megvalósítható? Mi az elvárás ezzel kapcsolatban? Hogyan üzemeltetné?
  • Milyen élményt várnak a vásárlók egy modern, menő bolttól?
  • Mi az, ami megkülönböztetne és kiemelné a boltot a konkurenciák közül?

Mit is jelent a Design Sprint? 

Ez egy módszertan, amely meghatározott lépések – A Google Ventures által kifejlesztett, eredetileg 5 napos folyamat alapján – a design gondolkodásmód (design thinking) módszerének felgyorsított, pár napos eszköze. A workshop jellegű közös munka lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők felhasználóközpontú megközelítéssel gondoljanak újra szolgáltatásokat, termékeket és a felhasználói igényeket, az új technológiai lehetőségeket és az üzleti siker feltételeit egy megoldásban egyesítsék.

Az esemény weboldalának tartalma folyamatosan bővül, így láthatók lesznek az előadások, illetve a végleges programterv is.

Az eseményre főként azokat várják akik boltok tervezésében, üzemeltetésében érdekeltek, vagy innovációval foglalkoznak, esetleg marketing stratégák, tanácsadók, ügynökségi munkatársak. Hasznos tapasztalat lehet boltot üzemeltető cégek munkatársainak, belsőépítészeknek és természetesen bármely e-commerce szereplőnek. A sprinthez előképzettség nem szükséges, viszont fontos, hogy a jelentkezők mindkét nap együtt sprinteljenek.

Az esemény időpontja: 2019. június 6-7. (csütörtök-péntek)
Helyszín: LOFFICE Coworking Paulay, 1061 Budapest, Paulay Ede u. 55.