fbpx
 In Hírek

Szeptember 23-24. között a lengyelországi Poznańban rendezik meg az e-nnovation 2010 kétnapos nemzetközi konferenciát az e-commerce legutóbbi tendenciáiról és újdonságairól. A konferencia középpontjában a kelet- és közép-európai online kereskedelem dinamikus változásai, legújabb trendjei állnak majd, továbbá az e-shopok létrehozásának és sikeres üzemeltetésének receptjei, illetve a modern internetes cégek felépítése és működése. A részvételi díjból a SzEK.org tagjai 10% kedvezményt kapnak.

 
Az e-nnovation előadói a világ vezető e-kereskedelmi szakemberei, a globális online kereskedelem meghatározó, irányító személyiségei többek között Görögországból, Brazíliából, Csehországból, Németországból, Spanyolországból és Olaszországból. Az előadók bemutatják majd azokat az új vállalkozásokat és trendeket, melyek várhatóan a jövőben átformálják és megváltoztatják az internet világát, meghatározzák az e-világ fejlődését. A konferencia fontos részét képezik még különböző esettanulmányokról és gyakorlati e-kereskedelmi tapasztalatokról szóló előadások is.

A konferencia egyik különlegessége lesz a „Start with E-nnovation” pályázat, amelyen olyan cégek vagy magánszemélyek indulhatnak, akik szeretnének valamilyen eredeti ötleten alapuló vállalkozást indítani az IT-üzletágban, vagy az e-kereskedelem területén. Aki bízik abban, hogy ötlete sikeresen gazdagíthatja az internetes kínálatot, vagy akár olyan gyökeres változásokat idézhet elő, mint a Facebook, a YouTube, a Wikipédia, az IWIW vagy Flickr a maga idejében, jelentkezzen és nyerjen 10.000 eurót, amit rögtön az ötlet megvalósítására fordíthat!

 

További információk a versenyről: http://e-nnovation.pl/o-konkursie/

 

A konferenciára előadónak is lehet jelentkezni. Ehhez egy prezentációt kell készíteni és elküldeni a cfp@e-nnovation.pl címre július 26-áig. A beküldött prezentációk közül egy szakértői tanács választja ki a legérdekesebbeket, akiket meghívnak a konferenciára. A szervezők a következő oldalon található témakörökben várnak előadásokat: http://e-nnovation.pl/program/#zglos-prezentacje

 

A jelentkezés részletes feltételeiről bővebb információk itt: http://e-nnovation.pl/program/

 

A szervezők az e-nnovation konferenciát főleg e-kereskedőknek, online cégek vezetőinek, marketing szakembereknek, PR szakértőknek és IT-szakembereknek ajánlják. A részvételi díj 125 euró (étkezésekkel, de szállás nélkül), melyből a SzEK.org tagjai 10% kedvezményt vehetnek igénybe. (A kedvezmény igénybevételéhez a “SzEK.org” kódot kell megadni a regisztrációs lapon a Discount code mezőben.)

 

Minden információ a konferenciáról itt: http://e-nnovation.pl

E-nnovatipon 2010 konferencia
Időpont: 2010. szeptember 23-24.
Helyszín: Lengyelország, Poznań
Kino Kinepolis
Bolesława Krzywoustego utca 72.
61-144 Poznań
Online jelentkezési lap: http://e-nnovation.pl/rejestracja/