fbpx
 In Általános, Hírek, Kiemelt

Kedves Tagtársaink!

 

Ahogy azt bizonyára tudjátok, 2021. április 16-án elfogadtuk a reform-alapszabályunkat, amit azóta a bíróság is jóváhagyott. Az Ecommerce Hungary új működési modellje alapján a legfőbb döntéshozó szervünk a jövőben a küldöttgyűlés, aminek tagjait a 3 létrejött tagozatunk és a tagozaton kívüli tagság delegálják.

 

Tájékoztatunk Titeket, hogy a Szövetség első küldöttgyűlését 2021. szeptember 30. 18.00 órára fogjuk összehívni, azonban előtte ehhez Nektek, mint tagozati tagsággal nem rendelkező tagoknak is meg kell választanotok azt a küldötteteket, akit ide delegálni szeretnétek.

Az általatok megválasztott 1 fő küldött megbízatása 1 évre fog szólni.

 

Kérünk Titeket, hogy a jelen emailes értesítésünket követő 10 napig, azaz 2021. szeptember 29. 10.00 óráig a secretary@ecommerce.hu email címre küldjétek meg az Elnökség részére a küldött-jelöléseteket.

 

Fontos, hogy csak a tagozati tagsággal nem rendelkező tagok közül jelölhettek küldöttet. Az így megküldött jelöléseitek egyben a küldöttre leadott szavazatotoknak is fognak minősülni.

 

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy minden tagozati tagsággal nem rendelkező tagunktól csak 1 jelölést (szavazatot) tudunk érvényesnek elfogadni, azt, ami elsőként érkezik meg a fenti emailcímre a tagnak a titkárságon nyilvántartott emailcíméről.

A fenti határidő lejárta után a beérkezett jelöléseket (szavazatokat) összesítjük, és még a küldöttgyűlést megelőzően az ECH honlapján nyilvánosságra hozzuk az általatok megválasztott küldött személyét.

 

A tagozaton kívüli küldött megválasztása kapcsán felhívjuk még figyelmeteket az alapszabályunk következők rendelkezéseire:

  • A küldöttekre érkező jelölések egyenlősége esetén az a személy kerül küldöttként megválasztásra, akire hamarabb érkezett be az összes jelölés.
  • A Tagozaton kívüli Küldötta megválasztását követően haladéktalanul, de legkésőbb 2 munkanapon belül köteles nyilatkozni arról, hogy küldötté történt választását elfogadja-e.
  • Amennyiben a megválasztott küldöttezen megbízást nem fogadja el, illetve elmulasztja a fenti nyilatkozatot, a soron következő legmagasabb számú jelölést megszerzett személy válik küldötté, aki ezen határidőn belül ugyancsak köteles a küldötti megbízás elfogadásáról nyilatkozni.

 

Bármilyen további kérdés esetén forduljatok hozzánk vagy Dolina Kinga titkárunkhoz (+36209116991) bizalommal.

üdvözlettel,

Csányi Zoltán és Várkonyi Balázs

Ecommerce Hungary Egyesület elnökségi tagok