fbpx

INGYENES ONLINE WEBINAR

Hogyan és milyen módszerekkel készüljünk fel az előttünk álló kihívásokra?

 

Időpont: 2022. október 20. csütörtök – 9:30 – 11:00

Témaleírás

A jelenlegi turbulens piaci helyzet komoly kihívás elé állítja az elkövetkező időkben nemcsak az e-kereskedők, hanem számos más szektor résztvevőit. Webinárunkon bemutatjuk, hogy milyen lehetőségek vannak üzleti kapcsolatok építésére, erősítésre (Ecommerce Hungary), milyen predikciók és lehetőségek állnak a rendelkezésre álló adatok  megértésére és abból, hogyan állítható elő válságálló üzleti érték (Reacty Digital), valamint, hogyan tudjuk erősíteni és megtartani vásárlóinkat, és operatív költségeinket optimalizálni (Daktela Magyarország). 

Előadóink tényszerűen bemutatják azokat a lehetőségeket, milyen kézzelfogható és megalapozott üzleti előnyt lehet elérni abban az esetben, ha egy esetleges recesszió várna ránk 2023-ban, vagy akár azután is. Webinárunk célja jó gyakorlati tapasztalatok átadása mellett, a tudásmegosztás, az adat alapú döntéshozatal előnyeinek bemutatása, valamint az ügyfél elégedettség fokozása annak érdekében, hogy az Ön cége, vállalata is időt és pénzt takarítson meg.

Kinek ajánljuk webinárunkat?

E-kereskedelmi vállalatok, cégek, gazdálkodó szervezetek vezetőinek, üzletfejlesztési területen tevékenykedő munkatársainak, továbbá mindenkinek, aki előtérbe helyezi a kapcsolati tőkét, valamint a tényekre alapuló döntéshozatalt.

 

Tematika

9:30 -9:35 Daktela Magyarország köszöntő

9:35 – 10:00 Ecommerce Hungary – Érdekvédelem, tudásmegosztás, és üzleti matchmaking (dr. Ormós Zoltán, alelnök – Ecommerce Hungary, )

10:00 – 10:25 Reacty Digital – Üzleti kilátások a hazai és nemzetközi e-kiskereskedelemben a jelenlegi gazdasági helyzet tükrében (Szeles Péter, üzletfejlesztési vezető – Reacty Digital)

10:25 – 10:50 Daktela Magyarország – Költségcsökkentés, erőforrás optimalizálás egy platformon

10:50 – 11:00 Kérdések és válaszok, záró gondolatok

 

Kapcsolat: marketing@daktela.hu

Regisztráció: https://www.daktela.com/webinarhu/

 

Előadóink:

Szeles Péter, üzletfejlesztési vezető, Reacty Digital Kft.
Szilágyi Márk, ügyvezető igazgató, Daktela Magyarország
dr. Ormós Zoltán, alelnök, Ecommerce Hungary

 

 

online