fbpx

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara – Modern Vállalkozások Programja és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara meghívja Önt a Vállalkozz digitálisan! rendezvénysorozat Az e-kereskedelem jövője – legyen részese ön is! c. rendezvényére, amelyet a miskolci BOKIK Székházban tartanak.

Kiemelt témáink:

  • Milyen trendek, változások várhatóak az online kereskedelemben?
  • Milyen változásokat hozhat a mesterséges intelligencia technológia az e-kereskedelemben?
  • Milyen fogyasztóvédelmi szempontokat kell figyelembe venni az online értékesítés során?
  • Milyen jogi buktatói lehetnek egy webshop üzemeltetésének?
  • Milyen pályázati és egyéb forrásokból valósítható meg egy webshop?

Miért érdemes részt venni?

Az elmúlt időszakban az online kereskedelem fellendülését figyelhettük meg. Egyre több vállalkozás döntött – a pandémia kényszerítő hatásán túlmenően – az online értékesítés mellett. Ennek pedig az egyik módja a webáruház létrehozása. Számos vállalkozás számára gondot okoz a webáruházakkal kapcsolatos hazai és nemzetközi szabályozásokban való eligazodás.

A rendezvényen szó lesz többek között arról, hogy milyen trendek figyelhetők meg az online kereskedelemben, hogyan használjuk a legegyszerűbb mesterséges intelligencia alapú fejlesztéseket, milyen jogi és fogyasztóvédelmi előírásoknak kell megfelelnünk. A webáruházak működtetéséhez kapcsolódóan nagy számban terjednek tévhitek és gyakran a vevők is rosszul tudják a jogaikat. Ezen hiedelmek és téves információk eloszlatásában kívánunk segítséget nyújtani.
Eseményünk mindazon vállalkozásoknak szól, akik működésük jövőjét az e-kereskedelemben látják, akár már működő webáruházzal rendelkeznek akár az első lépéseket tervezik.

A rendezvényen kiállítóként részt vesz és fogadóórát tart az Ecommerce Hungary Egyesület (magyar e-kereskedelmi szövetség) kisvállalati tagozata.

 

Bővebb információ

Miskolc, BOKIK Székház