fbpx

E-commerce Technology Vol. 5. – Fókuszban a termékkeresők és a lojalitás megőrzése –

Figyelmetekbe ajánlanánk a Stylers Group és a Braining Hub szervezésében megrendezésre kerülő ProTechtor E-commerce Technology eseményt, amely május 27-én kerül megrendezésre online.

Program:

14:00 – 15:35 Kiss Dávid: Termékkereső a webáruházakban

A kereső felhasználók akár 5-ször jobban konvertálnak mint azok, akik nem használják a szabadszöveges keresőt a webáruházban – persze ennek előfeltétele a találatok minősége.

Az előadás során a következő témákról lesz szó:

  • eCommerce kereső mérése: mik a lényeges KPI mutatók?
  • elérhető üzleti eredmények a termék kereső optimalizálása által
  • felhasználó viselkedési adatok gyűjtése és ezek felhasználása
  • problémák felderítése a keresőben, gyakori hibák: mitől jó vagy rossz egy kereső?
  • mit kell tudnia egy modern kereső megoldásnak: alapfelszereltség és extrák
  • kereső UX tippek

A célom, hogy felhívjam a figyelmet a kereső problémakör fontosságára és saját tapasztalataim alapján megoldási javaslatokat mutassak be.

15:35 – 15:50 Szünet

15:50 – 17:20 Víz István: Single source of TRUTH, avagy a teljes customer experience forrása és jövője

A Salesforce évente megkérdez több ezer kereskedelmi vezetőt világszerte, hogy miképpen látják az adott évben a megváltozott ügyfél magatartásokat B2B és B2C oldalon, valamint mindez hogyan befolyásolja az értékesítési folyamatokat? Olyan új fogalmak alakultak ki, mint a B.O.P.I.S. vagy a curpside. Ezen új csatornákon keresztül is tudnunk kell kommunikálni az ügyfeleinkkel, fenntartani a lojalitásukat, mivel manapság megszerezni egy új ügyfelet 6-7x drágább, mint megtartani őket. Ezeknek a témáknak fogunk utána járni, érdekes statisztikákat prezentálni mind B2B, mind B2C oldalon, valamint bemutatjuk, hogy mi zajlik a backend felületén egy ilyen folyamat alatt. Az előadás célja, hogy a piaci és üzleti folyamatok szempontjainak becsatornázását segítse a hatékony e-commerce rendszerek fejlesztésébe.

17:20 – 17:30 Technikai információk, következő esemény tudnivalói

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

online