fbpx

Szeretettel meghívunk a Stylers Group és a Braining Hub szervezésében megrendezésre kerülő ProTechtor E-commerce Business eseményünkre!

A workshop sorozat célja, hogy a hazai e-commerce iparág üzleti oldali szereplői minél több a munkájuk során gyakorlatban is alkalmazható általános vagy specifikus tudásra tegyenek szert. Minden eseményünk két témát dolgoz fel az adott területek szakértőinek a segítségével.

A workshop elsődleges célközönsége: vezetők, BA, BI, BDM, PO, PM, marketing területeken dolgozó e-commerce szakemberek

Program:

14:00 – 15:35 Kolozsi István: Felhasználói élmény és e-commerce

Az üzleti célok, a felhasználói igények és a technikai korlátok halmazainak metszetét kell keresni, egy termék akkor lehet igazán sikeres. A felhasználók, az igényeik, a tapasztalataik egyik fontos része a metszetnek, amivel foglalkozni kell. A termék célközönségét meg kell ismerni, meg kell tudni, hogy mik a problémáik, fel kell tárni a fájdalmas pontjaikat, mit szeretnek, milyen hasonló terméket használnak. Legfőképpen a fájdalmas pontokra fókuszálunk, hiszen ezeket kell orvosolni, ezeket a problémákat kell megoldani. Az előadás kutatási módszereket, eszközöket mutat be, melyek segítik a felhasználók megismerését, és a megfelelő tervezési döntések meghozatalát. Mindezek mellett a konverzióoptimalizálás témaköréről is szó esik.

15:35 – 15:40 Technikai információk, következő esemény tudnivalói

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

online