fbpx

Az Ecommerce Hungary éves nagy szakmai konferenciája, amely 2018-ig Elektronikus Kereskedelem Konferencia (EKK) néven tizenöt alkalommal került megrendezésre, 2019-ben új néven, de változatlanul magas szakmai színvonalú programmal jelentkezik.

{English text below!}

Don’t think just local! The e-commerce is global!
Ismét külön blokkot szentelünk a crossbordernek, megmutatjuk mikor, kinek, miért és hogyan érdemes nyitni a külföldi piacok felé. De megmutatjuk azt is hogy más országok szereplőinek miért jó, miért tetszik vagy épp nem tetszik a magyar piac.

“Mi történik ha kiképzem a dolgozómat, és ő itthagyja a céget? Hm … és mi történik ha nem képzem, és marad?”
A munkaerőpiac már másfél éve válságban, óriási a kereslet, és egyre kevesebb a minőségi kínálat számos olyan munkakörben, amely egy e-kereskedelmi vállalkozás működtetéséhez, növekedéséhez szükséges. Mi lehet a megoldás – mármint az automatizáláson és robotizáláson kívül?

Hatékonyság workshop kereskedőknek
– Lean módszertan, és folyamatmenedzsment
– Agilis projektmenedzsment

Mondd, mondd, mit érek én?!
Mennyire vagyok jó vállalkozás? Milyenek a lehetőségeim? Hová juthatok el két-három év múlva? Megmutatjuk, hogyan látják, miként értékelnek a kozkázati befektetők egy Ecom céget, és mik azok az indikátorok amik előrejelzik azt hogy érett-e már a vállalat a terjeszkedésre, új piacra lépésre. Őszinte külsős vélemény arról, amit sok vállalkozó nem merne bevallani magának.

WTF?
Meddig fenntartható még így a kereskedelem, a gazdaság, a társadalom, a világ? Meddig tartanak még ki az erőforrások? Miben és hogyan kell felelősséget vállaljon egy cég, milyen új, eddig és elsőre még elképzelhetetlennek tűnő megoldások segíthetnek minket a túlélésben?

PSD2 – indulásra készen!
A júliusban startoló azonnali fizetés, és a szeptemberben élesedő SCA (erős ügyfélhitelesítés) nem csak új lehetőségeket nyit meg a piacon, de a kereskedők számára fontos tennivalókat is jelent. Szakértők segítségével boncolgatjuk mindkettőt.

Minden vevőre szükséged van!
A piac növekedésének egyenes következménye, hogy minden egyes vevőt nehezebb megszerezni, és még nehezebb megtartani. Szakértőink segítséget adnak mindkettőben:
– Mitől döglik a légy? Online marketing körkép a hazai piac legjobbjaitól
– Hatékony ügyfélszerzés, határon innen és túlról
– Személyre szabott kiszolgálás = nagyobb ügyfélélmény. Ne az árakkal kösd magadhoz a vásárlót, hanem a kiszolgálással!

A hagyományoknak megfelelően az első nap végén kerül megrendezésre az Év Internetes Kereskedője verseny díjátadó gálája. 

A tartalmat folyamatosan bővítjük, és hamarosan indul a rendezvény külön weboldala is!
Ha nem akarsz lemaradni semmi fontos és friss hírről, iratkozz fel hírlevelünkre!

 

 

Hungarian Ecommerce Summit
4-5 June 2019, Visegrád

Annual conference held by Ecommerce Hungary. Prevously the former Ecommerce Conference was organized for the 15th time in 2018. In 2019 under a new name, but with the same high level professional programme.

Don’t think just local! The e-commerce is global!
Separate session on crossborder marketing – when, why and how to open towards the European markets; and why foreigners like or dislike Hungarian markets.

What happens if I train my employee and s/he leaves the company? … and what if I don’t train and s/he stays?
Labour market is in crisis, huge demand, less qualified supply. What could be the solution – beyond automation and robotisation?

Efficiency workshop for merchants
– Lean methodology and progress management
– Agile projectmanagement

Tell me what my value is?!
How successful company do I have? What options do I have? Where can I get in 2-3 years? We will show how risk investors evaluate an ecommerce company and what indicators forecast the right time to enter a new market or to expand.

WTF?
How long can commerce, economy, society and the world be maintained? How long do sources last? In what and how should a company take responsibility and what new solutions can help us to survive?

PSD2 – ready to go!
Immediate payment -to be kicked off in July, and strong customer authentication -to be launched in September, opens not only new possibilities in the market, but means important things to do for the merchants. During the conference we are going to analyze both topic with the help of experts.

You need every customer!
The direct consequence of the growing market is that it is harder to get customers and even harder to keep them. Our experts are going to help in both:
– Online marketing overview from the best experts
– Efficient customer acquisition, within our borders and beyond
– Personalized service = greater customer experience. Do not bound the customer with the prices, but with the service!

Programme is continuously expanding and a separate website for the event will be launched soon. If you do not want to miss any important and fresh news, please subscribe to our newsletter!

Thermal Hotel Visegrád