A Ecommerce Hungary Akadémia sorozatának következő eseményén az e-kereskedelem logisztika témájával foglalkozunk, meghívott szekértőink a jelenleg időszerű kérdéseket igyekeznek megválaszolni:

Saját vagy kiszervezett raktározás? Mikor melyiket érdemes, milyen megoldások elérhetőek. Fullfilment kisokos, hatékonyság tervezés

Hogyan válasszunk kiszállító partner? Miért érdemes több lábon állni? Többlet érték-e a gyorsabb kiszállítás, az aznapi kézbesítés? Merre tart a csomagponti és személyes átvétel?

Hogyan árazzuk a kiszállítási szolgálatást, avagy a szállítási díj mint vásárlói döntési szempont

Az Akadémia a már megszokott struktúrában, három darab egyenként 45 perces, gyakorlatias wokshop jellegű előadást tartalmaz.A részvételi díj az Egyesület tagjainak 1.900,- forint + ÁFA, a még nem tagok számára pedig 9.900,- forint + áfa, amely tartalmazza az előadások alatt fogyasztható ásványvizet, kávét és pogácsát is. A részvételi díj a helyszínen bankkártyával is kifizethető, de az előzetes regisztráció a secretary@ecommerce.hu címen kötelező!

Programtervezet:

13:45 – 14:00 : megérkezés, regisztráció

14:00 – 14:45 : Felvezető előadás, logisztikai innovációk – Hosszú Csilla, Ecommerce Hungary ellenőrző bizottsági tag, logisztikai szakértő

Fulfillment szolgáltatások, megoldások megjelenése a magyar piacon:
14:50 – 15:15 : Csereklyei Bálint, ügyvezető  – Ilogistic
15:15 – 15:40: Perényi András, ügyvezető – Webshippy

15:40 – 16:00 : kávészünet

CEP piaci fejlesztések:

16:00 – 16:45: Farkas Gergely ügyvezető, GLS Hungary
16:45 – 17:30: Csorba László, logisztikai vezető,  Magyar Posta

Az akadémiát követően megrendezzük szokásos tagi klubestünket is!

A klubest célja hogy lehetőséget biztosítson az Ecommerce Hungary tagságának a rendszeres találkozásokra, kötetlen beszélgetésekre, és a szakmai partnerségek kialakítására, ápolására.
A klubest kerekasztal témája:
A logisztikai folyamatokban sok minden standardizálható, vagyis szabványokkal leírható. Ha ezt tökéletesen végezzük, elvben nem lehet hiba a rendszerben. De probléma mindig van, a kérdés csak az, hogy kellően hajlékonyak vagyunk-e a megoldásokra. A Toyota már utat mutatott 60 évvel ezelőtt, legyünk mi is nyitottak az állandó fejlesztésre, hogy befelé és kifelé is minden rendben legyen.

Résztvevők:
Hosszú Csilla, Ecommerce Hungary ellenőrző bizottsági tag
Csereklyei Bálint, ügyvezető – Ilogistic
Perényi András, ügyvezető – Webshippy
Csorba László, logisztikai vezető, Magyar Posta
Csányi Zoltán, ügyvezető – Harisnyadiszkont.hu
A kerekasztal beszélgetést vezeti: Kis Bernadette, az Ecommerce Hungary elnökségi tagja.

A klubesten való részvétel a tagok számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További információk és jelentkezés: secretary@ecommerce.hu.

 

Helyszín:

Kossuth Klub (1088 Bp., Múzeum u. 7.), Klubterem
Ecommerce Now konferencia