fbpx

Kedves Nagyvállalati Tagok!

Megalakulásunk óta eltelt három év, így elérkeztünk ahhoz a dátumhoz, amikor a Tagozatvezetőséget újra kell választani. A jelenlegi vezetőség mandátuma 2024.04.08-án jár le, ennek megfelelően szeretném összehívni a Tisztújító Tagozatgyűlést március során: a Tagozatgyűlés időpontja 2024. március 19, 09:00 óra, az esetleges megismételt Tagozatgyűlésre pedig 2024. március 26-án, 09:00-kor kerülne sor. A első gyűlésen a határozatképesség feltétele a tagság 50%-a + 1 fő (azaz 7 fő) megjelenése; az esetleges megismételt gyűlés viszont az ott résztvevők számától függetlenül határozatképes. Minden további részletet megtaláltok a mellékelt meghívóban.

Tájékoztatásul:

Részlet a Tagozat SZMSZ-éből:

Amennyiben a tagozatgyűlésen a tisztségviselő(k) megválasztására is sor kerül, a tagozatgyűlést megelőzően a jelöltállítás, illetve a szavazás folyamata az alábbi:

– A tagozatvezetőség a tisztségviselő(k) megválasztásáról döntő tagozatgyűlést legalább 30 nappal megelőzően legalább 2 fős jelölő bizottságot hoz létre, akinek egyik tagja a Tagozat megbízott jogásza, míg a másik tagja egy, a megválasztandó tisztségekre jelölést nem vállaló tagozati tag.

– A jelölő bizottság által a tisztségviselő(k) megválasztásáról döntő tagozatgyűlést legalább 20 nappal megelőzően a Tagozat honlapján nyilvánosságra hozott emailcímre a fenti tagozatgyűlést megelőző 5 napig bármely tagozati tag jogosult jelöltet állítani a tagozatvezetőre, illetve két tagozatvezetőségi tagra.

– A jelöltállítási folyamat lezárását követően a jelöltek személyét a jelölő bizottság haladéktalanul ismerteti a tagozati tagokkal.

– A tisztségviselők megválasztásáról döntő tagozatgyűlésen az a tisztségviselő minősül megválasztottnak, aki a szavazatok több mint 5O%-át megszerezte. Amennyiben ez egy szavazási körben nem valósul meg valamennyi megválasztandó tisztségviselő vonatkozásában, a szavazást több körben mindaddig folytatni kell, amíg valamennyi megválasztandó tisztség fenti szavazati arányok figyelembevételével betöltésre nem kerül azzal, hogy minden szavazási körben az előző körben legkevesebb szavazatot kapó személyre, szavazategyenlőség esetén személyekre már nem lehet szavazatot leadni.

A fentieknek megfelelően tájékoztatlak Titeket, hogy 2024. február 19-én, a Tagozatvezetőség nevében felkértem Dr. Petró Évát (a tagozat jogásza) és Balázs Ildikót (Auchan Magyarország Kft.) jelölő bizottsági tagnak. A tagozatvezetői és a két helyettesi pozícióra érkező jelöléseket ők fogadják a secretary@ecommerce.hu email címen. A jelöléseket március 13. éjfélig küldhetitek el a megadott email címre.

Üdvözlettel: Györke Zoltán

ECH Nagyvállalati Tagozatvezető

online