fbpx
Kedves Partnerünk! 
 
Ezúton meghívunk a Vivnetworks.com által szervezett ingyenes, online eseményre: Az ŐSZI MAGYAR AFFILIATE MARKETING KONFERENCIÁRA
 
A nagy sikerű márciusi konferenciánkat novemberben ismét megrendezzük. Csatlakozz be online, és első kézből értesülhetsz a legújabb e-kereskedelmi  trendekről, affiliate újdonságokról, hasznos elemző eszközökről és a tervezett új akciókról! A konferencia ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
 
Kinek ajánljuk? E-kereskedőknek, marketing vezetőknek, marketing managereknek, webshop üzemeltetőknek, influencereknek és olyan  ügynökségeknek, akik innovatív megoldásokat keresnek a megrendelés számuk növelésére. 
PROGRAM ÉS ELŐADÓK, HIGHLIGHTS:  
– Kocsis Márk, Easy DigitalSpórolunk neked 55 milliót: a GA4 valós tudásának kiaknázása
– Dr. Bőgel György, Ecommerce Hungary: Trendek az elektronikus kereskedelemben: merre tart a kockázati tőke?
– Pónya Anamy, Vivnetworks.com: Újdonságok a performance marketingben, affiliate trendek és esettanulmányok 2021

A konferencia online formában kerül megrendezésre, magyar nyelven, az Ecommerce Hungary szakmai támogatásával. A regisztrációkor megadott email címre küldjük el a belépéshez szükséges linket.
Élő esettanulmányokat hozunk és best practice tapasztalatokat osztunk meg élvonalbeli cégektől az online marketing és az e-kereskedelem világából. Megmutatjuk, hogyan csinálj több pénzt online Magyarországon és a CEE régióban, hiszen a Vivnetworks.com a legnagyobb affiliate marketing hálózat Közép -és Kelet-Európában.
 
Ne szalaszd el az őszi magyar affiliate marketing konferenciát, amely igazi irányadó a hazai teljesítmény alapú marketingben. 
Regisztráció és bővebb infomáció: https://bit.ly/3bCTlXC
online