fbpx

 

PAYTECHSHOW 2019: Azonnali fizetés. Mobilfizetés. Apple Pay. Erős ügyfél-hitelesítés. Payment Design Sprint.

2019. október 15-én górcső alá kerül az elektronikus fizetési szolgáltatások jövője, az azonnali fizetésben rejlő lehetőségek, Magyarország készpénzmentes társadalom víziója.

Valóban bekövetkezett az ősrobbanás a készpénzhelyettesítő megoldások piacán? Mi van az Apple Pay hype-on túl? Mire készül a GAFA (Google, Apple, Facebook, Amazon)? Kit hogyan érint az erős ügyfél-hitelesítés 2019. szeptember 14-től? Veszélyes-e a készpénzmentes gazdaság a társadalomra? Mennyire nyitottak a magyarok az újdonságokra? 

3 szekcióban nemzetközi esettanulmányokkal, közel 50 előadóval, 15 új fizetési megoldással és 5 workshoppal várja a PayTechShow a szolgáltatókat, kereskedőket, elfogadókat.

Az Ecommerce Hungary tagságából érkező elektronikus kereskedők a teljes árú jegyből 33% kedvezmény kapnak, így számukra a belépés 59.900 Ft (+ÁFA) helyett 39.900 Ft (+ÁFA) jegyár mellett biztosított. Jegyrendelés: hello@fintechgroup.hu. A kedvezményes jegyár igénybe vételéhez jelezzétek a szervezők számára, hogy az Ecommerce Hungary tagjai vagytok!

A PayTechShow hivatalos oldala: https://fintechzone.hu/paytechshow2019/

Részletes program itt: https://fintechzone.hu/paytechshow2019-program/

Budapest Kongresszusi Központ