fbpx

Meghívó a Stylers Group és a Braining Hub szervezésében megrendezésre kerülő ProTechtor E-commerce Technology eseményre.

 

Program: 

14:00 – 15:35 Hogyan válasszak e-commerce fejlesztési platformot?

E-commerce platformot építünk vagy éppen cserélünk újra. A nagy dilemma felmerül, hogy milyen rendszerben dolgozzunk? Válasszunk dobozos terméket, mint a Shopify, Unas, netalántán Woocommerce-t? Legyen egyedi fejlesztésünk mondjuk Magentóval vagy teljesen egyedi rendszert fejlesszünk?

Az eseményen megbeszéljük az érveket, kontrákat, kinek, mikor, melyik rendszerrel érdemes dolgoznia, és beszélni fogunk a piszkos anyagiakról is.

15:35 – 15:50 Szünet

15:50 – 17:20 Data science módszerek vásárlói viselkedésminták elemzésére

Az e-commerce cégek (és az offline cégek is) rengeteg adatot termelnek, nemcsak a digitális marketing platformokon keresztül, hanem pusztán a vásárlási tranzakciók alapján is. Az előadás során bemutatunk néhány eljárást, amit érdemes alkalmazni ezekre az adatokra, hogy jobban megértsük a vásárlói szokásokat, és azonosítsuk a különböző vásárlótípusokat, és egyéb hasznos következtetéseket tudjunk levonni üzleti folyamatainkkal kapcsolatban. Kitérünk az adatelemzési stratégiákra, adatinfrastruktúra és vásárlói szintű elemzés megvalósításának feltételeire, és ismertetjük ezen eljárások üzleti szintű alapjait. Szeptemberben pedig, visszatérve a nyaralásról, mélyebb, technikai oldalról is belemegyünk a témába!

17:20 – 17:30 Technikai információk, következő esemény tudnivalói

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ az alábbi linken.

 

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket a ProTechtor júniusi eseményire, ahol számos üzleti és technológiai fókuszu online meetup közül lehet válogatni. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

 • 06.17.: Robotok a vállalati kommunikációban
 • 06.23.: Exportfejlesztés az Egyesült Államokban – Kerekasztal-beszélgetés Magyarország diplomatáival
 • 06.24.: E-commerce Technology Vol. 6.
  • Előadás címek:
   • Bodorítsunk-e bárányfelhőket – mire jó a cloud?
   • Ameddig a föld kerek, mindig lesznek Dockerek!
  • Link: https://bit.ly/3ftV5Wc
 • 06.30.: Hogyan építsünk AI alapú vállalati alkalmazásokat? – Avagy egy szakma szépségei és buktatói
online