fbpx

A Piac és Profit-tal való együttműködési megállapodásunk keretén belül ajánljuk figyelmükbe a március 3-i Webáruházi trendek elnevezésű egy napos rendezvényt. Jelentkezés és bővebb információ ide kattintva érhető el.

 

2022-ben a technológiai fejlesztésben, a vásárlói élmények fokozásában, az egyre gyorsabb vevői kiszolgálásban dől el, ki viszi el a piacot. Az offline kereskedelem újra helyet követel magának. A megoldás egyre inkább az offline és online boltok harmonikus együttműködésében körvonalazódik. Az okosabbak mindkettőt fenntartják, mégpedig új alakzatokban.

A két éve tartó pandémia mindenkit – a kereskedőket és a termelőket, szolgáltatókat – ­átirányított a webes értékesítésre, webáruház üzemeltetésére. A szabályozás és a technológia is rohamléptekben követte a megnövekedett keresletet és kínálatot. A fejlett technológia uralma a webkereskedelemben mára már megkérdőjelezhetetlenné vált.

Várjuk a kkv-döntéshozókat, akik  már a pandémia alatt meghozták a döntést, és átirányították a kereskedésüket az online térbe, s a gyorsan változó piaci, technológiai és marketingtrendeket időben meg szeretnék ismerni és beépíteni a gyakorlatukba.

online