fbpx

XIX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA

2023. JÚNIUS 6-7. THERMAL HOTEL VISEGRÁD

Három szokatlan év van mögöttünk: előbb jött a világjárvány, most pedig nyakunkon az infláció és a recesszió. Olyan ez, mint amikor a nyugodtan haladó csónak hirtelen zuhogóhoz érkezik: erősen kell fogni a kormányt, ügyesen kell manőverezni, résen kell lenni. Itt az ideje, hogy újra összejöjjünk, elemezzünk, tanácskozzunk, irányt mutassunk. Hagyományainkhoz híven június elején ismét megtartjuk az Ecommerce Hungary szokásos nyár eleji kétnapos konferenciáját. A helyszín a régi (Thermal Hotel Visegrád), de a témáink és az előadóink között sok lesz az új.
Foglalkoznunk kell a gazdaság állapotával, friss adatok és elemzések alapján az elektronikus kereskedelem nemzetközi és hazai helyzetével, cégeink versenyképességével, a nemzetközi terjeszkedés lehetőségeivel és fontosságával. Hazai előadók mellett neves külföldiek is megjelennek majd, akik saját gyakorlati tapasztalataikról és terveikről beszélnek. 2023-ban minden bizonnyal folytatódik az egyre erősebb kiszervezési trend és a határokon átlépő piacterek, árösszehasonlító szolgáltatók térhódítása: vajon ezek a jelenségek állnak egyes külföldi sikersztorik mögött? A technikai fejlődés sem állt meg, itt van velünk például az egyre okosabb mesterséges intelligencia, még azt sem kizárt, hogy ezt a szöveget is egy robot írta…
Lesz miről tanácskoznunk, arról nem is beszélve, hogy ezen a konferencián adjuk ki először egy díjkiosztó gálavacsora keretében az Ecommerce Hungary Nagydíját. Jegyezd be a naptáradba: június 6-7, Visegrád! Csatlakozz hozzánk, szeretettel várunk! A tavalyi létszámrekord után emelni szeretnénk a tétet: idén négyszáznál is több látogatóra számítunk. Tartsd velünk a kapcsolatot, folyamatosan tájékoztatni fogunk a program alakulásáról, kérünk, kísérd figyelemmel a tájékoztatóinkat!

Üdvözlettel,
Bőgel György
Ecommerce Hungary elnök

 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ, PROGRAM, JELENTKEZÉS: https://ecommerce.hu/konferencia/eloadasok-programok-2023/