fbpx
 In Általános
E-kereskedők FIGYELEM! Áprilisban újra Év Internetes Kereskedője 2015 verseny a SzEK.org főszervezésében! A versenyben minden olyan magyarországi bejegyzésű vállalkozás részt vehet, amely online kiskereskedelmi tevékenységet folytat és előző éves árbevétele és/vagy átmenő forgalma nem volt nagyobb, mint 1,5mrd forint.

EvkerLogo2015-01

 Az I. fordulóban a közönség szavaz a www.evker.hu oldalon április 7-21-ig, s a legtöbb szavazatot kapott 20 vállalkozás jut tovább a versenyben. Azaz indulásakor neveznetek nem kell, csupán a közönségeteket, vásárlóitokat buzdítani, hogy szavazzanak rátok! 

Ehhez szavazatbuzdító bannereket a weboldalunkról márciusban tudtok letölteni, de minden egyéni kreatív megoldás elfogadott. Tervezzétek már most be áprilisi kampányaitokba!

Ezt követően a TOP 20 webáruházat a Testbirds 400 tesztelője teszteli, ami alapján kialakul egy TOP 10-es lista, akiket megkeresünk, és akik pályázatot nyújthatnak be, amit neves szakmai zsűri értékel. 

NYERTEST JÚNIUS 4-én a SzEK.org XII. EKK Konferenciájának gálavacsoráján, a Nautis Hotelben, Gárdonyban hirdetünk.

A nyertes 1 évig használhatja az ÉV INTERNETES KERESKEDŐJE címet és logót, valamint hazaviheti a MasterCard és a Testbirds fődíját összesen 2.500.000 forint értékben!