fbpx
 In Hírek
Tisztelt Internetes Kereskedő! Idén hetedik alkalommal újra Év Internetes Kereskedője Díj pályázat! www.evker.hu A pályázat célja a hazai internetes kereskedelem népszerűsítése és a fogyasztói bizalom növelése. Pályázhat minden olyan vállalkozás, amely termékeit, szolgáltatásait az interneten keresztül (is) értékesíti, árbevétele 1,5 milliárd forint alatt van, Magyarországon van bejegyezve és magyar nyelvű honlappal rendelkezik.

A díj közönségszavazással indul március 26. és április 9. között a www.evker.hu oldalon.  A közönségnek ez idő alatt van módja szavazni kedvenc kereskedőjére.
Szavazásra ösztönző banner letölthető a kereskedők számára innen: http://www.evker.hu/#kereskedoknek

A 30 legtöbb szavazatot kapott kereskedő ezt követően április 22-ig pályázatot nyújthat be, közülük egyet hirdet ki nyertesnek a neves szakemberekből és a felelős kereskedőkből álló szakmai zsűri. A grémium értékeli a vállalkozások üzleti modelljét, az elért üzleti eredményeket, a felhasználó-barátságot, a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos feltételek meglétét, az ismertséget. A díjazás feltétele, hogy az e-kereskedő megfeleljen a Vedd a neten! webshop minősítésen is, de ennek költségét a zsűri elé került vállalkozások esetében a SzEK.org vállalja azaz a 30 legnépszerűbb kereskedő ingyenesen megszerezheti a Vedd a neten! webshop minősítést is!

A díj ünnepélyes kihirdetésére és átadására 2013. május 9-én a X. E-Kereskedelem Konferen-cián (http://konferencia.szek.org) kerül sor.

A nyertes egy évig használhatja az Év Inter-netes Kereskedője címet és megkapja a díj főtámogatójának, a PayU-nak a fődíját, egy 1,5 millió forint értékű e-business csomagot, a PayU egyedi szolgáltatási csomagját valamint a díjjal együtt járó médiafigyelmet!

A szavazóközönséget idén is sok nyeremény várja, amivel a kereskedő ösztönözheti közönségét/vásárlóit a szavazásra. Minden szavazó garantált 30 Shopline törzsvásárlói pontot kap, amit különböző kedvezményekre válthat be a Shopline webáruházban, emellett minden voksoló sorsoláson vesz részt, ahol megnyerheti a 10 db 5.000 Ft-os Shopline vásárlási utalvány egyikét vagy a Shopline fődíját, a 100.000 forint értékű könyvcsomagot és tabletet e-könyvekkel; a 200 db 500 Ft-os NetPincér.hu kupon egyikét; a NetPincér.hu fődíját, az 50.000 Ft-os kupont, a Bónusz Brigád 5 db 10.000 Ft-os vásárlási utalványát vagy az Extreme Digital ajándékát, egy Samsung Galaxy Camera Smart fényképezőgépet.

A díj főtámogatója a PayU. A közönségszavazás támogatója a Bónusz Brigád, az Extreme Digital, a NetPincér.hu és a díj korábbi éveinek többszörös nyertese, a Shopline webáruház.

A szervezők a SzEK.org – Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület, (www.szek.org), a kirowski Isobar (www.kirowskiisobar.hu), az eNET Kft. (www.enet.hu), valamint az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ)  (www.ivsz.hu).

További részletek: www.evker.hu