fbpx
 In Hírek

Magyarország egyik legrégebbi, 10 éve működő on-line áruháza mostantól hat különböző fizetési móddal várja vásárlóit.

Az internetes kereskedelem egyik kulcskérdése a fizetési mód, már csak azért is, mert a kereskedő-vevő kapcsolat bizalmi kérdése itt kapja a legnagyobb szerepet. A felmérések szerint a legnépszerűbb utánvétes (készpénzes) fizetés mellett ma már az on-line (internetes) bankkártyás fizetés is egyre nagyobb ütemben terjed - már ha az adott internetes kereskedő nyújtja ezt a szolgáltatást ügyfeleinek. Az egyéb alternatív fizetési módok azonban még nem hódították meg az internetes kereskedelem piacát.

A G-Roby 2009 nyarára hat, teljesen különböző fizetési módot kínál vásárlóinak, a három hagyományos (készpénz, átutalás, bankkártya) mellett három alternatív megoldást is (iziShop, Abaqoos, MobilFizetés). Ilyen széles kínálattal ezidáig még nem jelent meg magyar e-kereskedő a piacon. A G-Roby célja ezzel az, hogy elébe menjen a vásárlói igényeknek, sőt, egy kicsit példát is mutatva más kereskedőket is ösztönözzön fizetési megoldásaik bővítésére. A G-Roby Online Shopban elérhető fizetési megoldások mögött a BIG FISH Payment Gateway rendszere áll, amely biztosítja a biztonságos fizetési tranzakciók végrehajtását a G-Roby, a vásárlók és a fizetési szolgáltatók között.

2009 év végig a 12%-os lakossági bankkártyás fizetési részesedés mellett, 2-3%-os alternatív fizetési arányt tart elképzelhetőnek a már 10 éve élelmiszer és vegyiáru cikkeket forgalmazó on-line áruház.

További részletek a fizetési módokról itt olvashatók.