fbpx
 In Hírek

Sajtóközlemény

Az SSLWebshop.com nemzetközi SSL tanúsítványokat árusító oldal magyar felülete, az SSLShop.hu széles választékban kínál SSL tanúsítványokat magyar nyelvű terméktámogatással. A Symantec, GeoTrust, és Thawte tanúsítókat a világ 5 legmegbízhatóbb és legismertebb tanúsító szervezetei közé sorolják, a 2011-es Symantec felvásárlás előtt VeriSign néven futó termékeket milliók használják és tartják megbízhatónak világszerte.

A termékkínálatban a legmagasabb biztonságot garantáló EV-s (kiterjesztett ellenőrzésű) tanúsítványokat is megtaláljuk, amelyeket kizárólag elismert nemzetközi cégek állítanak ki. Az SSLShop.hu-n internetes áruházakhoz hasonló értékesítési felületen keresztül részletes termékinformációt, telepítési leírásokat, valamint általános kérdésekre adott válaszokat kapunk, a tanúsítvány igénylés folyamatát bankkártyás fizetés, valamint egy szabadon letölthető CSR Generator alkalmazás könnyíti meg. A CSR Generator alkalmazás lehetőséget biztosít regisztrált felhasználók számára, hogy az egyébként nehézkes és időigényes CSR generálási folyamatot néhány kattintással végrehajtsák, és rögtön feltöltsék azt az SSLShop.hu oldalra. Érdekesség, hogy ilyen jellegű alkalmazást globálisan is kevés SSL értékesítő partner biztosít ügyfelei számára, az elérhető alkalmazások többsége pedig online fut, amely a privát kulcs megosztása miatt nem biztonságos. Az SSLShop.hu-n tanúsítványainkat egy könnyen kezelhető felület segítségével menedzselhetjük, az oldalt üzemeltető Technologix Group Kft. pedig magyar cég révén kiemelt figyelmet fordít itthoni ügyfeleire.

Az SSL protokoll és tanúsítványok használata az elmúlt években gyorsabb mértékben fejlődik, a nagyobb cégek által használt megoldások gyorsabban a köztudatba iktatják egy-egy megoldás elfogadottságát, és a felhasználók számára nagyobb mértékben keltenek igényt valamilyen megoldásra. Mindenki által emlékezetes volt 2011 januárjában Mark Zuckerberg facebook oldalának feltörése, amely incidens után a Facebook rögtön bevezette az SSL használatát, de a Google is áttért a biztonság csatorna használatára 2011 végétől, ezzel növelve a biztonságos szerver-kliens közti kapcsolat, és az SSL tanúsítványok népszerűségét. Senki sem szeretné, ha személyes adatai kikerülnének az interneten, de egyre több embert zavar az is, ha azonosítani tudják, a cookie-k használatának nemzetközi szabályozása is ilyen irányú törekvés. A felhasználók sok esetben nyugodtabbak, ha tudják, hogy az interneten bonyolított kommunikációjuk nem hallgatható le, ezt a célt valósítja meg az SSL protokoll, valamint egy SSL tanúsítvány használata. Az elektronikus kereskedelem térnyerésével és hazai fejlődésével is egyre több kereskedő érezheti, hogy a felhasználókért folytatott versenyben a bizalom és brand egyre meghatározóbb kérdés, egyre fontosabb, hogy megkülönböztethetőek legyenek versenytársaiktól. Minden olyan vállalkozás, amely eddig hanyagolta az internetes biztonságot, és szem elől tévesztette a valós felhasználói és értékesítési előnyöket, elgondolkozhat biztonsági fejlesztéseken ezzel növelve ügyfeleik bizalmát.