fbpx
 In Hírek

2010. december 16-án kerül megrendezésre Magyarországon először az Ingyen Szállítás Nap. Ezen az aranyvasárnap előtti csütörtökön több, mint 200 hazai webáruházban vásárolhatunk ingyenes kiszállítással.

A karácsony közeledtével már nem csak a plázák forgalma nő meg, mivel egyre többen az interneten szerzik be a karácsonyi ajándékaikat. Az online vásárlásnál a vevők a szállítási díjat érzik az egyik legnagyobb hátránynak, ezért is ez az oka a “kosárelhagyások” meglehetősen nagy számának.

Amerikában 2008. óta rendezik meg ezt a napot egyre nagyobb sikerrel, amit az is bizonyít, hogy az eseményről minden nagy média (CNN, CBS, …) kiemelt helyen számol be. Évről-évre nő a résztvevő webáruházak száma, amihez a legnagyobbak is csatlakoztak.

Több európai országhoz hasonlóan idén már nálunk is megrendezésre kerül ez a nap. Magyarországon december 16-án lesz az Ingyen Szállítás Nap. A résztvevő webáruházak számára az egyik nagy futárcég rendkívül kedvező feltételeket ajánlott, így csökkentve az ingyenes szállítással felmerülő költségeket.

A webáruházak jelentkezését december 15-ig várják a szervezők. További információ és a jelentkezési lehetőség a www.ingyenszallitasnap.hu oldalon található.