fbpx
 In Hírek

A tavalyi sikeres együttműködés után 2010-ben is részt vesz az Internet Hungary szervezésében a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org). Az idén a siófoki Hotel Azúrban sorra kerülő rendezvényen ismét kiemelt szerepet kap az elektronikus kereskedelem.

Csermely Ákos, az Internet Hungary szervezője és Kis Ervin Egon, a SzEK.org elnöke megállapodtak, hogy tavalyhoz hasonlóan az Internet Hungary 2010 programjában is külön szekció foglalkozik majd az elektronikus kereskedelemmel. A SzEK.org szakmai támogatást nyújt a program kialakításához és az előadók kiválasztásához. A témák között várhatóan az elektronikus kereskedelem biztonsági és szabályozási kérdései kiemelt szerepet kapnak, illetve szó lesz a közösségi médiának az e-kereskedelemre gyakorolt hatásáról is.

A SzEK.org – amely megalakulása óta maga is számos konferenciát szervezett – a kétnapos rendezvényen önálló standdal is jelen lesz. Az 1999. óta minden évben hatalmas érdeklődés mellett megrendezett Internet Hungary idén október 26-27. között a siófoki Hotel Azúrban lesz.

A SzEK.org tagjai az Internet Hungary 2010 részvételi díjából 13% kedvezményt vehetnek igénybe.