fbpx
 In Hírek
2009. november 3-án a Gerbeaud Házban rendezik meg a IV. E-Money konferenciát, amelyre az FHB Kereskedelmi Bank Zrt., mint a SzEK.org tagja és az E-Money Symposium főtámogatója, a SzEK.org-tagok részére 10 db, ingyenes részvételt biztosító meghívót ajánl fel.

A készpénzt helyettesítő elektronikus fizetési megoldások elterjedése ellenére sokan gondolják, hogy igazi elfogadottságuk kizárólag a “csillagok szerencsés együttállásán” múlik. Valóban így van ez, és ha nem, legyőzhető- e, és persze hogyan a velük szemben észlelhető bizalmatlanság? Vannak-e olyan technikai szemléletet háttérbe szorító, felhasználóbarát eljárások, amelyek áttörést jelenthetnek e téren? De valójában mi is az “e-money”, melyek a sikerágazatai, és azoknak mi a titkuk? Függ-e a szektortól és/vagy az adott vállalat nagyságától a dicsőség, vagy mindez egyszerűen az “elfogadói” oldal igényeinek körvonalazódásán és beérésén múlik?

Az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő E-Money Symposiumon a legjelentősebb hazai szolgáltatók szakembereinek előadásain többek között a fenti kérdésekre is választ keresnek. A konferencia hasznos ismeretekkel szolgálhat az elektronikus fizetési szektorban dolgozó szakembereknek, informatikai menedzsereknek, valamint a közép- és nagyvállalatok vezetőinek.

Az E-Money Symposium nem csupán új szakmai ismeretek megszerzésére nyújt lehetőséget, de kitűnő alkalmat teremt magas szintű networking-re, új szakmai kapcsolatok kialakítására.

Az FHB Kereskedelmi Bank Zrt., mint a SzEK.org tagja és a E-Money Symposium főtámogatója, ezúton fölajánl a SzEK.org-tagok részére 10 db, ingyenes részvételt biztosító meghívót az elsőként jelentkezők számára (a jegyár egyébként: 24 000 Ft+áfa/fő).

Kérjük, jelentkezési szándékát 2009. október 27-ig a giretg@fhb.hu e-mail címen jelezze!