fbpx
 In Hírek

A FintechGroup legutóbb 2016-ban készítette el a HUNFINTECH25-öt, Magyarország legígéretesebb fintech cégeit bemutató kiadványt. Eljött az idő, hogy elkészüljön a sorozat második kötete, a HUNFINTECH 20/20!

A HUNFINTECH 20/20 Magyarország egyetlen, a fintech ökoszisztéma vezető szereplőit bemutató irányadó kiadványa, így a régió iránt érdeklődő potenciális nemzetközi partnerek számára is meghatározó információ forrás.

Kiket keresnek a kiadvány készítői?

Érett szakaszban lévő, a hazai piacon már bevezetett megoldással rendelkező fintech cégeket, illetve
az egyedi, ígéretes, de még fejlesztés alatt (legalább béta szakaszban) álló megoldásokat, amelyek a legújabb technológiákra és üzleti modellekre támaszkodva a kisvállalkozások, a lakosság mindennapi pénzügyeit átláthatóbbá, könnyebbé és egyszerűbbé teszik.

Pályázni 2020. január 31-ig lehet a társaságot, valamint a társaság által nyújtott, vagy fejlesztés/tesztelés alatt álló fintech megoldás újdonságtartalmát és működését bemutató prezentációval.
A szakmai zsűrit a legmodernebb digitális technológiák, valamint a digitális pénzügyi szolgáltatások szabályozásában, fejlesztésében jártas, elismert szakemberek alkotják.

Minden további információ megtalálható a HUNFINTECH 2020 weboldalán!