fbpx
 In Általános
"Egy élmény volt!" - ezzel a frappáns kis mondattal szoktunk elbúcsúzni ismerőseinktől egy jól sikerült program után. Ennek az érzésnek kell kialakulnia egy webshop oldalon tett látogatást követően is a vevőben. Hogyan tudjuk kialakítani és erősíteni az élmény érzetét a vásárlóban? Idei konferenciánk kiemelt témája lesz ennek a kérdésnek megválaszolása. Neves külföldi keynote előadókat is üdvözölhetünk Visegrádon, június 7-8-án. Elfogadta felkérésünket Jorij Abraham, az Ecommerce Foundation elnöke és jönnek társszervezeteink delegációi is Németországból, Lengyelországból és Csehországból. Második nagy témánk a határon átnyúló e-kereskedelem lesz. Sok gyakorlati tanáccsal és tapasztalattal segítünk ebben a nehéz feladat megoldásában. Mindkét nagy téma egy-egy külön szekciót kap az első nap délutánján. A második nap is teljes nap lesz, az E-kereskedők Napja is számos érdekes meglepetést tartogat: bejelentjük a "Vedd a neten" minőségbiztosítási rendszer beindítását és ki is sorsoljuk a résztvevők között az első húsz kereskedőt, aki elsőként kaphatja meg a jelvényt. Jó hír, hogy már megnyitottuk a jelentkezést az e-kereskedelmi szektor hagyományosan meghatározó éves összejövetelére, a XIII. Elektronikus Kereskedelmi Konferenciára. A rendezvényen a szakmai előadások mellett számos, adrenalin-szint növelő fakultatív programmal készülünk. A gálavacsorát követően Ecommerce Party lesz: e-sörözés, e-rock koncert és retro disco.
 
 
 

1. Kik lesznek a fő előadók?

 
Jorij saját állítása szerint semmi máshoz nem ért, mint az e-kereskedelemhez. E-kereskedelmi igazgatóként kezdett a Bijenkorf-nál (holland prémium áruházlánc) és a TUI-nál, a legnagyobb európai utazásszervezőnél. Az Unicnál a tanácsadási üzletág vezetője volt és nagyon sok európai óriáscégnek adott tanácsot az e-kereskedelmi stratégiájuk kialakításához és az e-kereskedelmi platform integrálásához. Jelenleg az Ecommerce Foundation vezérigazgatója és az Ecommerce Europe kutatásért felelős vezetője. 
Jorij tartja majd a nyitó keynote beszédet kedden, az első napon (június 7.). Nagyon érdekes előadásnak nézünk elébe, rövidesen egy videóinterjút is készítünk vele arról, hogy milyen fő témákkal készül a SzEK.org tavaszi konferenciáján tartandó beszédére. 
 
 
Florian a “német SzEK.org”, azaz a Händlerbund igazgatója. Személyében Európa legnagyobb (több, mint 50.000 tagot számló) e-kereskedelmi szövetsége képviselteti magát a visegrádi konferenciákon. Florian két előadással is készül: a német piac tanulságait mutatja be azzal a céllal, hogy mit tanulhatunk a magyar piacnál 2-5 évvel előrébb járó, de azért bizonyos tekintetben rokon vonásokat hordozó közép-európai országtól, Németországtól. Második előadásában, az első napon (kedd délután) a német piacra betörni szándékozó magyar-ekereskedőknek fognak tanácsokat adni a “partraszállás” megtervezéséhez és végrehajtásához.
 
 
 
2. Idén mi lesz a konferencia vezérmotívuma?
 
a) Vevőmegtartás élménnyel
 
2020 végére a világ teljes e-kereskedelmi forgalma várhatóan megduplázódik. Az iparági növekedés mértékét is meghaladhatják azonban azok a kereskedők, akik a vevői élményre is fókuszálnak. A vevők ugyanis nem pusztán a szükségleteik kielégítését várják egy webáruháztól, e-szolgáltatótól: az egész vásárlási, fogyasztási élmény minősége az, ami eldönti, hogy visszatérnek-e hozzánk, ajánlanak-e minket a korábbi vásárlásuk után. A vevői élmény témában pedig a téma elméleti megalapozása után olyan szolgáltatások bemutatása következik, melyekkel fokozható a vevői élmény (pl. futárok, ügyfélszolgálat, fizetési megoldások, általános kommunikáció). Ebben külföldi keynote előadók is segítségünkre lesznek, hogy a fejlettebb/érettebb piacok tapasztalatait is beépíthessük a hazai gyakorlatba.Gondolatébresztő előadások, esettanulmányok, kísérleti projektbemutatók és vitafórumok segítségével járjuk körbe a vevői élményt üzleti, pénzügyi, logisztikai, fejlesztői és marketing szempontból. Szó lesz a bankkártyás fizetésekről, a csomagautomatákról, a banki átutalásokról, a visszatérítésekről és az ügyfélszolgálatok szerepéről is. Segítségünkre lesznek kereskedői oldalról többek között a JátékNet, az eDigital, az eMag és a Media Markt képviselői is. 
 
 b) Határon átnyúló kereskedelem
 
Külön szekciója lesz első nap délután a határon átnyúló kereskedelem témának, ahol magyar kereskedők kaphatnak információt a külföldi piacokról. Ebben segítenek a német, lengyel, cseh és román társszervezeteink delegációi is. Előadásokat hallhatunk az ő piacaikról és közvetlenül is lesz lehetőség tőlük kérdezni helpdeskjeiknél. 
 
 
3. Mit jelent az, hogy idéntől teljes második napi program lesz ?
 
A konferencia második napja (június 8.) az Elektronikus Kereskedők Napja nevet kapta: itt az e-kereskedők nagyon kedvezményes áru belépőjeggyel egész nap hallhatnak nekik szóló előadásokat, kaphatnak ingyenes konzultációkat a webáruház fejlesztési, logisztikai, az online marketing, az  adózási és  a jogi  szakterületek legnevesebb szakértőitől. Különteremben tart bemutatkozó előadást az Év Internetes Kereskedője Díj első tíz helyezettje, illetve nagy e-kereskedőktől lehet kérdezni szakmai kérdéseket.
A második nap külön érdekessége lesz, hogy itt indítjuk útjára a Vedd a Neten – Ecommerce Europe Trustmark minőségbiztosítási programunkat és a résztvevő e-kereskedők között sorsoljuk ki, hogy melyik húsz kereskedő vehet részt  a minőségbiztosítási rendszer tesztelési fázisában és viselheti majd az elsők között az új minőségbiztosítási jelvényt.
 
 
További részletes információ az előadókról, a programról és a részvételi lehetőségekről (látogató/kiállító/szponzor) a konferencia weboldalán található.
 
 
4. Mennyibe kerülnek a jegyek az early bird időszakban (április 30-ig)?
 
Elöljáróban annyit, hogy érdemes április 30-ig megvenni a jegyeket, mert így akár 10.000 forintot is lehet spórolni.
Fontos: ha egy cégnél négy vagy több jegyet szeretnétek venni, írjatok a secretary@szek.org email címre és egyedi kedvezményt tudunk adni.
 
SzEK.org tagi jegyek
 
Kétnapos belépőjegy: 34.900 Ft + ÁFA
Belépőjegy első napra: 24.900 Ft +ÁFA
Belépőjegy második napra: 9.900 Ft + ÁFA
 
Jegyek azoknak, akik még nem tagjaink:) 
 
Kétnapos belépő: 49.900 Ft + ÁFA
Belépőjegy első napra: 39.900 Ft +ÁFA
Belépőjegy második napra: 14.900 Ft + ÁFA
 
Szállás és vacsora
 
Egyágyas elhelyezés (szállás gálavacsorával és reggelivel): 29.900 Ft + ÁFA (egy fő részére)
 
Gálavacsora jegy: 9.900 Ft + ÁFA (egy fő részére)

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK
Kétágyas elhelyezés két fő részére (szállás gálavacsorával és reggelivel):  

26.900 Ft + ÁFA (azaz fejenként 13.450 Ft + ÁFA, szállással, két étkezéssel)
Hozd el társad a rendezvényre és külön konfbelépőjegy vásárlás nélkül biztosítjuk a reggelit, vacsorát és a szállodai kényelmi szolgáltatásokat számára. Ez a kedvezmény arra az estere is vonatkozik, ha egy cég például két kollégát egy szobába helyez el.
Kérdéseitek esetén szívesen segítünk a jegytípusok kiválasztásánál a secretary@szek.org email címen.
 
Várunk Benneteket, mielőbb biztosítsátok be a helyeteket! 
 

A Konferenciánk további részletei és a jegyvásárló felület a konferencia weboldalon már elérhetőek»»»