fbpx

ÜZLETI REGGELI

A közösségi média és a modern kommunikációs eszközök átalakították az ügyfelek elvárásait. A vállalatoknak fókuszálniuk kell a zökkenőmentes vásárlói élményre, amit tovább nehezít, hogy a mai vásárlási szokások sokkal összetettebbé váltak. Az egyetlen hatékony megoldás az omnicsatornás modell implementálása az ügyfélkiszolgálás terén, amely átlátható és zavartalan navigációt tesz lehetővé a potenciális vásárlók számára. Rendezvényünkön különböző aspektusokból vizsgáljuk meg az omnichannel stratégia működését, legyen szó értékesítésről vagy ügyfélszolgálatról, illetve megszólal a “másik oldal”, a kereskedők is, hogy a gyakorlatban hogyan működik a többcsatornás kereskedelem. Hasznos, gyakorlati információk erről az elvontnak tűnő fogalomról, kifejezetten nagyvállalati szereplőknek.

KIKNEK AJÁNLJUK AZ ESEMÉNYT?

Nagyvállalatok vezetőinek, a digitális innovációért felelős munkatársaknak, továbbá azoknak a szakembereknek, akik egyszerűsíteni és gyorsítani szeretnék az ügyfelekkel való kapcsolattartást, valamint azoknak, akik a jelenlegi értékesítési volumenüket szeretnék felskálázni. 

Üzleti reggelinken konkrét példákkal illusztrálva mutatjuk be, hogyan implementálható egy új, valamint optimalizálható és javítható egy meglévő omnichannel stratégia. A témák, amelyeket az előadásokon keresztül érinteni fogunk: 

Omnichannel megközelítés: A vásárlók a mai világban többféle eszközön és csatornán keresztül érik el a termékeinket. Omnichannel stratégiát alkalmazva, az online és offline csatornák összekapcsolásával  jelentősen növelhető az ügyfélélmény és az értékesítési volumen, ráadásként több vásárlót szólíthatunk meg több helyzetben.

Márkahűség és visszatérő vásárlók: A legértékesebb ügyfél az a vásárló, aki márkaértékeinkhez hűséges és rendszeresen vásárol tőlünk. Megvitatjuk, hogyan tudjuk kiépíteni és megerősíteni a márkahűséget, és mindez hogyan befolyásolja az eladásaink növekedését.

Értékesítési csatornák diverzifikálása: Az e-kereskedelmi vállalkozásoknak ki kell terjeszteniük jelenlétüket és elérhetőségüket a különböző értékesítési csatornákra. Megvizsgáljuk, hogyan lehet hatékonyan bevezetni és kezelni a többcsatornás értékesítést, és mindez hogyan segíthet az eladások növelésében.

Működés optimalizálása: Az e-kereskedelmi folyamatok hatékonysága és automatizálása kulcsfontosságú az eredményesség és a növekedés szempontjából. Megosztunk néhány bevált gyakorlatot és technikát arról, hogyan optimalizálhatjuk a működést és növelhetjük a hatékonyságot.

Mesterséges Intelligencia és az omnichannel: A közösségi média világa és az egyéb modern kommunikációs lehetőségek megnövelték az általános vásárlói elvárásokat, nemcsak maga a vásárlás, hanem például a tanácsadás és más kapcsolódó szolgáltatások terén is. Egyszerűen magasabb igényeket támasztanak, különösen a válaszadás gyorsasága tekintetében, és elvárják a kellő professzionalitást is. A fentiek miatt a vállalatoknak és a szervezeteknek sokkal nagyobb hangsúlyt kellene helyezni a vásárlói élmény javítására. Ebben pedig a legújabb mesterséges intelligencia (AI) eszközök lehetnek segítségünkre.

Kattintson az előadás részletes tartalmáért!

A szakma konzekvensen az e-kereskedelemről, mint egy varázslatos, új világról beszél, nem pedig a vállalatok „core” tevékenységének egészét felforgató változásról, a kereskedelem digitalizálódásáról.  Legyen szó kereskedőkről, gyártókról vagy szolgáltatókról, azok a vállalatok maradnak talpon a jövőben, amelyek nemcsak polcon sorakozó termékeket kínálnak, hanem szolgáltatóként teljes, sokcsatornás ellátási ökoszisztémát biztosítanak a vásárlóik számára.

Miként jut el a hagyományos kereskedelem egy webáruház elindításától egy teljes, digitalizált szolgáltatói ökoszisztémáig? Milyen fejlődési pályán kell végigmenniük ehhez a vállalatoknak és annak milyen gátló tényezői lehetnek? Ocskay László előadásában felvázolja azt az evolúciót, melyen a kereskedők végigmennek az első webshop nyitásától az omnichannel értékesítésen át az egységesített kereskedelem “nirvána állapotáig”. 

Az egységes kereskedelem nem egy elérni való célállapot, hanem egy gondolkodásmód, amely folyamatosan átöleli és elősegíti a gyors változást, javítva a vásárlói élményt.

Kattintson az előadás részletes tartalmáért!

Daktela Magyarország bemutatja előadásában az ügyfél kommunikáció  integrált megközelítését, amely lehetővé teszi az ügyfelek/vásárlók számára, hogyan lépjenek kapcsolatba több csatornán keresztül a webshoppal.  Célunk, hogy az  az ügyfélélmény egységes legyen,  akár e-mailben, akár telefonon, akár webchat segítségével, akár a közösségi médián keresztül kívánnak kapcsolatba lépni. 

A megoldás minden esetben növeli az ügyfelek elégedettségét, és egyedi vásárlási élményt nyújt számukra, és ennek köszönhetően az árbevételt.

Az előadásban bemutatjuk még az omnichannel ügyfélközpont megoldás kulcs jellemzőit: 

  • Moduláris, testreszabható platform: függetlenül a vállalkozásának sajátosságaitól, a Daktela egy olyan platform, amely alkalmazkodik az Ön pontos követelményeihez és igényeihez. 
  • Integrációk: a Daktela megkönnyíti a szoftver integrálását a vállalatánál már meglévő egyéb technológiai megoldásokkal, például az e-mail ügynökkel, a honlappal és így tovább. 
  • Támogatás és segítségnyújtás: a Daktela Magyarország csapata mindig készen áll arra, hogy támogatást és gyors megoldást nyújtson az esetlegesen felmerülő problémákra.   

Az ügyfélközpont platform mellett még bemutatjuk a Protocall Kft. több mint 10 éves kompetenciáit a call center operátorok terén, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki ügyfélszolgálatából, és a leghatékonyabban üzemeltesse: 

  • Multiskill operátorok: az omnichannel operátoroknak minden csatornát érteni kell, annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban szolgálják ki az ügyfeleket.

Erőforrás tervezés: az omnichannel csatornákra allokált erőforrások beosztása különösen fontos, hiszen az ügyfelek nem feltétlenül munkaidőben érkeznek, hanem épp ellenkezőleg. Ennek a beosztása, és megfelelő hatékonysága elengedhetetlen feltétele, hogy maximálisan optimalizáljuk az ügyfélszolgálatunkat.

 

Kattintson az előadás részletes tartalmáért!

A Deloitte 190 céget vizsgált összesen 21 országban és három szektorban, a banki, biztosítói és telekom szegmensben. Arra keresték a választ, hogyan alakul át a cégek ügyfélkiszolgálása, milyen elvárásai vannak most az ügyfeleknek, illetve milyen előnyöket tudnak kiaknázni az ügyfelekkel történő kapcsolattartás átalakításával. Nem elsősorban a többcsatornás marketing megoldásokat, hanem a fizikai (fiók, call center) és a digitális csatornák összehangolását és a fizikai eszközök digitalizációjának lehetőségeit vizsgálták. Az előadás olyan témákat és gyakorlati helyzeteket jár körbe, mint a csatornák közti váltások, a megszakadt kapcsolatok újrafelvétele vagy bonyolultabb értékajánlatok bemutatásának vizuális támogatása.

Kattintson az előadás részletes tartalmáért!

Szakmai berkekben megkerülhetetlen terület a többcsatornás értékesítés, gyakorlati alkalmazása azonban számos kihívással és útvesztővel jár. Megfelelő a technikai háttér? Illeszkedik a választék a különböző értékesítési csatornákhoz? Megvan a kellő szervezeti támogatás és ösztönzés? És ha mindezekre igen a válasz, biztos, hogy a vásárló is elégedettebb lesz? Gyakorlati tapasztalatok a Decathlon omnichannel transzformációjáról.

HÁZIGAZDÁK

Ecommerce Hungary

Az Ecommerce Hungary 2005 óta szolgálja a magyarországi elektronikus kereskedelem fejlődését, és segíti a szektorban dolgozó cégek munkáját. Egyesületünknek nincsenek tulajdonosai, csak tagsága, munkáját a három évente megválasztott öttagú elnökség irányítja.
További információ: https://ecommerce.hu/

Daktela Magyarország (Daktela s.r.o.)

A Daktela a hatékony, megfizethető és könnyen használható call center/ügyfélszolgálat szoftver kis- és középvállalkozások számára. Call center megoldása telefon, e-mail, webchat, sms, Viber és Whatsapp kommunikációs csatornák támogatásával egy webalkalmazásban érhető el, továbbá megbízható, valamint költséghatékony hang- és SMS-szolgáltatásokat kínál. A Daktela rendszerének több mint 900+ ügyfél szavazott bizalmat szerte Európában.
További információ: https://www.daktela.hu/

Decathlon Magyarország (Tízpróba Magyarország Kft.)

A Decathlon egy francia érdekeltségű sportáruházlánc, amely a világ számos országában van jelen, több mint 40 ezer alkalmazottat foglalkoztatva. Magyarországon 2005. májusában nyitotta első létesítményét Budaörsön, amely az M1-es autópálya mellett elterülő kereskedelmi parkban található. Napjainkban huszonnégy sportáruház található az ország különböző településein. Célunk az értékesítés mellet, hogy összehozzuk azokat, akik szeretnek sportolni. Megmutatjuk a hozzád közeli sportközösségeket és segítünk, hogy bármi is legyen a kedvenc sportágad, és bármilyen szinten is sportolsz, mindig legyen társaságod a mozgáshoz.
További információ: https://www.decathlon.hu/

Deloitte Magyarország (Deloitte Zrt.)

A Deloitte Magyarországon magas színvonalú könyvvizsgálati, tanácsadási valamint adó-tanácsadási, vállalati kockázati és jogi szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Magyarországon a szolgáltatásokat a Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. (Deloitte Kft.), a Deloitte Üzletviteli és Vezetési Tanácsadó Zrt. (Deloitte Zrt.) és a Deloitte CRS Kft. nyújtja (melyek közös neve „Deloitte Magyarország”). Mindhárom társaság a Deloitte Central Europe Holdings Limited tagvállalata. A Deloitte Magyarország négy szakmai területen – könyvvizsgálat, adó-, vezetési és pénzügyi tanácsadás – tölt be kiemelkedő szerepet az országban, és kínál szolgáltatásokat több mint 900 hazai és külföldi szakértője segítségével. (Ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, a Deloitte Legal Göndöcz és Társai Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat.)
További információ: https://www2.deloitte.com/hu/

Oander Development Kft.

Az OANDER 15 éve foglalkozik webes tervezéssel és fejlesztéssel, 2011 óta pedig e-kereskedelemmel, valamint értékesítés-támogató szoftverekkel és stratégiai tanácsadással. Az OANDER azon dolgozik, hogy hazai és külföldi partnereinek kereskedelme a digitális térben is hatékonyan, eredményesen valósuljon meg. Digitális kereskedelmi koncepció tervezéssel, kiviteli tervezéssel, nagyvállalati webáruház fejlesztési megoldásokkal, aktív edukációval segítik növekedésüket.
További információ: https://oander.hu/

Protocall Kft. 

A Protocall 2009 Web- és Telemarketing Kft. a klasszikus híváskezelési feladatok mellett számos olyan területen is kiszolgálja ügyfeleit, amelyre talán nem is gondolt. Az online adatszolgáltatások, kutatás-visszamérés, márkaépítés, nyomtatott és elektronikus DM kampányok lebonyolítása csupán néhány példa azokra a területekre, ahol éppoly biztosan mozog, mint a specializálódott ügynökségek. Munkájuk gyakran  szól a problémamegoldásról, de hisznek abban is, hogy a kipróbált folyamatokon túl néhány jó szó és egy mosoly is előbbre vihet. Jelszavuk: ez nem munka, Ez ügyfélSZOLGÁLAT! Ez a Protocall.
További információ: https://www.protocall.hu/

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez