fbpx

Kedves Konferencia látogató!

Egyrészről nagyon örülünk, hogy a jelen körülmények között sikerült megrendezni ezt az eseményt, de fontosnak tartjuk hogy a szükséges és elvárható biztonsági intézkedéseket megtegyük, mindannyiunk védelmében. Kérjük, hogy az alábbi néhány pont betartásával Te is tegyél azért, hogy a lehető legjobban csökkentsük az esetleges fertőzés átadás lehetőségét!

 1. Bízunk benne hogy egészségesen érkeztek a konferenciára, és semmi olyan tüneted nincs ami arra utalna, hogy a koronavírus fertőzés jelen van a szervezetedben. Ha a konferencia közben ez változna, kérlek ne habozz meghozni a mindkettőnk számára kellemetlen döntést: hagyd el a konferencia helyszínét, hogy ezzel is óvd a többi látogatót, résztvevőt.
 2. A regisztrációnál választhattál három különböző színű gumi karkötő közül, ezeket kérjük viseld az alábbiak szerint:
  • piros szín: semmilyen kontaktust nem szeretnél, sem kézfogást, sem közeli érintkezést, beleértve a túl közeli beszélgetéseket is.
  • narancssárga: a beszélgetések mehetnek, de a közvetlen kontaktus nem
  • zöld: bármi belefér, ugyanúgy mintha nem lenne járványhelyzet
 3. A konferencia résztvevőivel, látogatóival való kapcsolatfelvételnél mindig legyél tekintettel arra, hogy a másik fél csuklóján milyen színű karszalagot látsz!
 4. A regisztrációnál biztosítunk maszkot, ha esetleg nem hoztál magaddal, de akár a sajátodat is használhatod – ha így jobban biztonságban érzed magad, azt mások is biztosan megértik!
 5. A folyosókon, a termek bejáratánál kézfertőtlenítőket helyezetünk ki, amiket folyamatosan utántöltünk és cserélünk igény szerint: kérlek használd bátran és gyakran!
 6. Ugyanígy fixen falra helyezett fertőtlenítőket találsz a szálloda területén több helyen, a lifteknél, az étterem bejáratánál és a közösségi helyiségeknél is.
 7. A termekben a székeket sokkal szellősebben helyeztük el mint eddig, kérlek ezen ne változtass! Ugyanez igaz az étteremre is az ebédnél és a vacsoránál!
 8. A termeket a szünetekben szellőztetjük és fertőtlenítjük.
 9. Kérjük hogy semmilyen papírt, prospektust, tollat ne hagyj a konferencia termekben! Ebédszünetben és a program végén a teremben otthagyott dolgokat begyűjtjük és hulladéknak tekintjük!

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez