fbpx
Szabados AndreaVezető coach, A-Coaching

    Okleveles közgazdász, két évtizedes vállalati kommunikációs és humánfejlesztési tapasztalattal rendelkezik. Főként innovatív, gyorsan növekvő vállalkozások vezetőit és csapataikat támogatja a változások eredményes kezelésében. Szervezetfejlesztő, vezetői coach, team coach. Számos startup, KKV és nagyvállalat humánfejlesztési projektjeiben vett részt tanácsadóként.

    Hisz abban, hogy az üzleti tevékenység emberi oldala, az együttműködés jelenti a kulcsot a hosszú távú sikerhez, a vállalati kiválósághoz. Praktikus, nemzetközileg bevált HR-eszközök használatával mérhetővé teszi az egyéni kompetenciák, a csapatok és a szervezeti kultúra fejlesztését. A munkahelyi együttműködés, elkötelezettség és motiváció fejlesztésében vezetői érzelmi intelligencia szakértőként nyújt hathatós támogatást ügyfeleinek.

    A Professzionális Coaching Egyesület alapító elnökeként három évig tevékenykedett a szervezet élén. 2017 óta a TEDxLibertyBridgeWomen társalapítója és kurátora, fontosnak tartja a társadalmi értékteremtést. Öt idegen nyelven beszél, megszállott közösségépítő és lelkes Coursera-diák.

    Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez