fbpx
 In Hírek
A legnagyobb hazai e-kereskedők részvételével közös kedvezményrendszert indított a SzEK.org. Az öt héten át tartó „Vedd a neten!” akcióban résztvevő webshopok bármelyikében vásárolva, ha bankkártyával fizetünk, jelentős kedvezményekre jogosító utalványokat kapunk, amelyeket valamely másik partnernél válthatunk be - online és azonnal.

A hagyományos kereskedelemben már régóta jól működő „kuponfüzetek” mintájára az e-kereskedelem meghatározó szereplőit tömörítő Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) olyan egyedülálló kedvezményrendszert indít, melyben a résztvevő webshopok egymás vásárlói számára nyújtanak egyedi kedvezményeket. A partnerek között megtaláljuk a legnagyobb hazai e-kereskedőket, így többek között az Extreme Digital-t és a Shopline-t. Az egész karácsonyi ajándékvásárlást elintézhetjük kedvezményesen, akár több tízezer forintot megtakarítva: vehetünk játékokat (JátékNet.hu), felnőtt (brands.hu, Harisnyadiszkont) és gyerekruházatot (Ruhafalva, Eboszi), de élelmiszert (G’Roby) és repülőjegyet is (Repjegy.hu).

A kedvezmények megszerzéséhez nem kell mást tennünk, mint valamely Vedd a neten! partnershopnál vásárolni és a PayU online bankkártyás fizetést használni. A sikeres fizetés után azonnal megjelenik három kedvezményes ajánlat, amelyből egyet választhatunk, de akár át is adhatjuk egy barátunknak. A kedvezmények kereskedőnként változóak, de alapvetően két csoportba sorolhatók: fix összegűek vagy százalékos mértékűek. A rendszer igyekszik számunkra olyan ajánlatokat tenni, amelyek az előző vásárlás alapján valószínűsíthetően érdekelnek minket, vagy olyan webshopba szólnak, ahol még nem vásároltunk.

„A programban csak olyan e-kereskedők vehetnek részt, akik megfeleltek a Vedd a neten! Webshop minősítésen, tehát megbízhatóak és minden tekintetben betartják az online értékesítésre vonatkozó jogszabályokat” – mondta el Kis Ervin Egon, a SzEK.org elnöke. Váradi János, a kedvezményrendszert támogató PayU Magyarország ügyvezető igazgatója hozzátette: „A Vedd a neten! partneri körének elérhetővé tesszük a kényelmes, egykattintásos fizetést, ami lehetővé teszi a vásárlóknak, hogy bankkártya-adataikat csak az első használatkor kelljen megadniuk. A PayU Magyarországon egyedüliként vezette be ezt az innovatív fizetési megoldást, amivel számos közismert e-kereskedelmi oldalon találkozhattak már a vevők külföldön.”

A Vedd a neten! kedvezményrendszerhez csatlakozott e-kereskedők listája megtalálható a veddaneten.hu/kedvezmenyek oldalon. A karácsonyi akció november 18-tól december 23-ig tart, de jövőre több kampányt is terveznek, kibővült partneri körrel.

 

Csatlakozási információk e-kereskedőknek »