fbpx
 In Általános, Hírek, Kiemelt

2021. szeptember 25-én éjfélkor lezárult az Egyesület új elnökére és egy fő elnökségi tagjára kiírt jelölési folyamat. A Jelölő Bizottság összesítette a beérkezett jelöléseket, begyűjtötte az elfogadó nyilatkozatokat és a következőkről tájékoztatja a tagságot:

ELNÖKJELÖLT:

Bognár Ákos

Bőgel György

ELNÖKSÉGI TAG JELÖLTEK (változhat a névsor a folyamatosan beérkező elfogadó nyilatkozatok alapján):

Ocskay László (Oander)

Paál Katalin (Csomag Plusz Kft.)

Ráczné Hegedűs Klára (Magyar Posta)

Székely Gergely (Székely Legal)

Szetnics László (Mastercard)

 

A jelöltekről a 10 fős küldöttgyűlés dönt a 2021. szeptember 30-án 18.00 órától kezdődő küldöttgyűlésen.

********************************************************************************************************************************

2021. szeptember 9-én a Jelölő Bizottság levelével megkezdődőtt a jelölési folyamat az Egyesület új elnökségére. Ezzel a kevesebb, mint egy éve megkezdett egyesületi reform a végéhez közeledik.

2021.09.30-án 18.00 órától tartjuk a küldöttgyűlést, ahol a küldöttek megválasztják az új elnököt és egy fő elnökségi tagot az egyesületi tagok által javasolt jelöltekből. Kérünk minden egyesületi tagot, hogy a jelölő bizottsági tagoknak legkésőbb 2021.09.25. 23.59-ig küldjék meg annak az egyesületi tagnak a nevét, akit az elnöki és/vagy elnökségi tagi pozícióra jelölnek.

A megválasztott jelölő bizottsági tagokCsereklei Zoltán (Webshop Global Kft.), Ormós Zoltán (Ormósnet ügyvédi iroda) és Orosz Milán (RANORO Hungary Kft.).

A következő e-mail címek bármelyikére várják a jelöléseket:

csereklei@webshopglobal.hu
ormos.zoltan@ecommerce.hu
orosz.j.milan@rmekszer.hu

 

AZ EHHEZ KAPCSOLÓDÓ MAGYARÁZÓ VIDEÓ MEGTEKINTHETŐ AZ EGYESÜLET YOUTUBE CSATORNÁJÁN.