fbpx
 In Általános, Hírek, Kiemelt

Március végén megalakul  a Nagyvállalati Tagozat is. Ennek menetéről írt egy részletes összefoglalást Szigetvári József (Szallas.hu, ECH elnökségi tag), melyet itt is közzéteszünk:

Kedves Nagyvállalati Tagok és jövőbeli tagok!
Nagyon köszönöm mindenkinek az idejét, amit az új nagyvállalati tagozat megformálásába tettetek bele. Ahogy személyesen is mondtam, még csak az első skicceket vázoljuk fel egy papírra, az igazi munka az alakuló ülés után következik. Ezután egy valós projekt és ütemterv alapján végre rá tudunk fordulni az érdekképviselet munkára, és elkezdjük szervezni a havi tematikus találkozókat.
Azonban még előttünk van a következő néhány lépés:
  • Március 5-én az ügyvéddel átbeszélem a javaslataitok alapján az SZMSZ-t
  • Március 12-ig kiküldöm minden tag és jövőbeni tag részére az SZMSZ tervezetet
  • Március 12-ig összeállítok egy prezentációt, amely összefoglalja az SZMSZ lényegi pontjait, és az jelölés menetét.
  • Március 12-től elindul a jelölési folyamat.
A jelölteket, ahogy beszéltük: Egy tisztséget nem vállalni kívánó “jelölő tagnak” ezen esetben nekem a jozsef.szigetvari@szallas.hu címre, és az egyesület ügyvédjének: petro.eva.ui@gmail.com kell küldeni a jelölteket
Az alakuló ülés után kitűzésre kerül az első tagozati ülés is, amelyre elkészül a 2021-es projektterv és költségvetési terv is. Természetesen – ahogy eddig is – jöhetnek hozzá közben is az inputok.
Kicsit előre dolgoztam a lobby témán, és az már látszik, hogy április közepén lenne az E-commerce Nagyvállalati tagozat vezetőinek egy egyeztetése a kormányzati Innovációs és Technológiai Minisztériumban, valamint a készülő Facebook törvény kapcsán lehet, hogy még márciusban küldök információkat a tagságnak, mert ez érintheti az E-Kereskedelmi és Platform szereplőket is.
Bónusz, hogy aki eljutott a post / levél aljáig az hasznos tartalmat is kapjon : -)
Elérhetővé tetttük minden E-Kereskedelmi szereplő részére a FOMO Kutatást, amely a Frameworköt is tartalmaz ahhoz, hogy elkerülhessük a sok száz milliós bírságokat.
Olvassátok!
A kutató céggel egy online eseményt is szervezünk, az E-commerce Hungary tagoknak, ahol a riport bemutatásra kerül.