fbpx
 In Hírek
Jelen felhívásunkban kettő SzEK.org taggyűlésre is szeretnénk meghívni benneteket. Joggal kérdezhetitek, hogy miért tartunk két taggyűlést.

Az ok rendkívül egyszerű: eredetileg azt terveztük, hogy tagi kérések alapján az évi rendes taggyűlésünket egybekötve a konferenciával Gárdonyban tartjuk. Ehhez az kellett volna, hogy a törvényi határidőben, május 31-ig lett volna egy jó időpont a Nautis Hotelnek. Ez nem sikerült, így a konferenciát június 4-5-én rendezzük meg.

A kialakult helyzetet az elnökség a következőképpen kezelte:

1. A jogszabályi előírásnak megfelelően tartunk egy taggyűlést május 28-án, 14.30-kor Budapesten. Meghívója itt elérhető »»»

2. Június 4-én 16.30-tól Gárdonyban megtartjuk ennek a taggyűlésnek a színesebb-szagosabb és interaktívabb verzióját, ahol az elnökség tagjaival a beszámoló ismertetésén kívül felvázoljuk nektek a terveket, elképzeléseket, ötleteket, hogy közvetlenül is halljatok ezekről és akár rögtön kérdezhessetek és véleményt formálhassatok. Az informális taggyűlésre nem kell akkreditáció, így egy tagtól többen is jöhetnek akár. Az informális taggyűlés meghívója itt elérhető »»»

Jövőre úgy intézzük, hogy a hivatalos taggyűlés mindenképpen a konferencia időpontjára essen, így akkor már “a három ez egyben” elv fog érvényesülni.

Ha az informális taggyűlés témáival kapcsolatban javaslatotok, észrevételetek van, várom azokat a chairman@szek.org e-mail címen.

Rövidesen találkozunk Gárdonyban!

Üdvözlettel,
dr. Ormós Zoltán
elnök