fbpx
 In Hírek
Lezárult az Év Internetes Kereskedője Díj közönségszavazási időszaka, melynek során pontosan 9718 szavazat döntötte el, hogy ki kerül be a legjobb 30 közé. A több mint 500 közönségszavazó által jelölt weboldalból az első 30 közül választja ki a szakmai zsűri 2010 legjobb internetes kereskedőjét.

A közönségszavazás és pályázati lehetőség lezárása után a szakmai zsűri munkája következik: a neves szakértőkből álló zsűri dönti majd el, hogy ki kapja az Év Internetes Kereskedője Díjat 2010-ben. A zsűri a döntés során értékeli a kereskedők beküldött pályázatát, melyben kiemelt szempontként szerepel a vállalkozások üzleti modellje, az elért üzleti eredmények, a honlapok színvonala, fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetőinek minősége és nem utolsó sorban, hogy mennyire felhasználóbarát. Az Év Internetes Kereskedője 2010 megtisztelő címet a nyertes egy éven keresztül használhatja, nyereménye pedig a támogatók által biztosított ajándékok lesznek. A fődíj mellett az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője 2010 címet is a szakmai zsűri ítéli oda. Idén második alkalommal kiosztják az Év Innovatív Internetes Kereskedője Díjat, amelyet a Vatera.hu és TeszVesz.hu kereskedelmi oldalakat üzemeltető Allegroup ad át.

Az Év Internetes Kereskedője Díj ünnepélyes átadására november 9-én kerül sor a CIB Bankban, amelyre a pályázott és a legtöbb szavazatot kapott e-kereskedők mellett a sajtó képviselői és a zsűritagok is meghívást kapnak. Az esemény keretében ünnepélyesen adják át a közönségszavazói nyereményjáték díját, a nettó 100.000 forint értékű CIB bankkártyát. A díj győzteseit a SzEK.org meghívja egy bemutatkozásra az E-kereskedjünk-e – Indítsunk webáruházat!? konferenciára.

A TOP30-ba bekerült kereskedők listája megtalálható az http://www.evker.hu/ weboldalon.