fbpx
 In Interjúk
  • ingyenes részvétel a SzEK.org E-commerce Meetupokon;
  • 90%-os kedvezmény a SzEK.org Akadémia részvételi díjából (8x17.1000 Ft árelőny/év);
  • a SzEK.org tagság, mint minőségbiztosító jelvény (2015. II. fele);
  • a SzEK.org konferenciákon legalább 10% kedvezmény;
  • A SzEK.org-gal együttműködésben rendezett konferenciákon való kedvezményes részvétel;
  • Céges tagjaink számára kedvezményes megjelenési és szponzorálási lehetőségek;
  • ingyenes lehetőség tartalom megjelenítésre a SzEK.org weboldalán és a SzEK.org facebook oldalán;

Tagok által egymásnak nyújtott kedvezmények

 

Számlázz.hu – webes e-számla szolgáltatási csomagok 50% kedvezménnyel 

KBOSS.hu Kft SzEK.org tagoknak kedvezményesen nyújtja a Számlázz.hu internetes számlázóprogram következő szolgáltatásait:

 

 

  •  alapfunkciók ingyenes használata számla darabszám és időbeli korlátozástól mentesen
  • Előfizetési csomagok-ból éves előfizetés esetén 50% kedvezmény oly módon, hogy aki egy évre előfizet, az két évet vehet igénybe. A kedvezmények igénybevételének módja: a választott csomag beállítása és az éves díj kifizetése után kérjük jelezze SzEK.org tagságát az info(kukac)szamlazz(pont)hu címen és a +1 év előfizetési időszakot beállítjuk Önnek! 

 

DPD futárszolgálat szállítási kedvezmény

DPD Hungária Kft. egyedi szállítási és utánvét-kezelési díjakat biztosít a SzEK.org tagok részére. A kedvezményes akció 2014. december 31-ig érvényes és az árakat a DPD a szerződés aláírásától számított 1 évig garantálja.

Bővebb információkkal kapcsolatban kérjük írjon a  sales@dpd.hu  e-mail címre.  

 

 

 

Kedvezmény a CEWE Magyarország Kft.-től

A „SZEKCEWE” kód használatával 10% kedvezményt biztosítunk minden SZEK.org tag számára a cewe.hu oldalon ill. az innen letölthető rendelőszoftverben.
Rövid leírás a kuponbeváltás menetéről: http://cewe.hu/promo-kupon.html

 

 

 

Használja SzEK.org tagként 3 hónapig ingyen az Adverticum AdServert!

Ismerje meg jobban Weboldalának látogatóit az Adverticum AdServer segítségével! A SzEK.org tag Adverticum Zrt. és Magyarország piacvezető hirdetéskiszolgáló rendszerének segítségével teljes képet kap látogatóinak demográfiai összetételéről, nemre, korra, iskolai végzettségre és lakóhely típusára vonatkozóan. Adverticum AdServer ezen felül segíti Önt az oldalán elhelyezett hirdetési felületek értékesítésében, az oldalain futó reklámok menedzselésében, az eredmények elemzésében és a hirdetési felületek hatékony kihasználásában. Újdonság, hogy a célzott hirdetések már nemcsak hagyományos weboldalakon, hanem mobil eszközökön is megjeleníthetők és mérhetőek.
A széles körben elismert szolgáltatást a legnagyobb hazai site-ok (Origo, iWiW, Startlap, Vatera) mellett számos kis és közepes
 vállalkozás használja. Próbálja ki, és győződjön meg a rendszer használatának előnyeiről!
 
Az Adverticum webáruházaknak, illetve webshopot üzemeltető cégeknek dolgozott ki egyedi ajánlatot, melyek révén ügyfeleink releváns célközönséget érhetnek el az áruház felületén elhelyezett látványos hirdetésekkel és hatékony célzási megoldásokkal, valamint a különféle extra szolgáltatásokkal növelhetik a webáruházakban történő költések mértékét.

Nem mindig elég odacsábítani egy vásárlót az adott felületre, el kell érni, hogy meg is vásárolja, amit kínálunk neki. Ha egy akciót lát, vagy egy, a választott termékhez szánt kiegészítővel találkozik, nem csupán azt érhetjük el, hogy megvegye az adott terméket (akár akciós áron kínálva), hanem más, a vásárolt áruhoz hasonló, számára releváns terméket is a kosarába tegyen.

Az oldalon közzétett hirdetésekkel továbbá az emberekben kialakuló képet is formálhatjuk, hiszen ha minőségi termékeket látnak megfizethető áron, akciókat, kiemelt ajánlatokat, a webshopról kialakult kép is pozitív irányba mozdul el.

Összesen háromféle csomag közül választhatnak az Adverticum AdServert választó webáruházak. A csomagoknak nem képezi részét az AdServer szolgáltatási díj, melyet a listaáraktól eltérően kedvezményesen, sávos díjszabás szerint 0-24 órás support szolgáltatással biztosítunk ügyfeleinknek.

Minden csomag része továbbá az Adverticum retargeting megoldása, a M.O.R.E. is, melyhez ingyenes konzultációs alkalmat is biztosítunk. Ez a célzást még megbízhatóbbá és hatékonyabbá teszi, akár mobileszközökön is. A megoldás hátterében álló technológia révén pontosan követhető, hogy a felhasználó miképpen reagál egy weboldalra vagy egy konkrét kreatívra.

A M.O.R.E. több mint a csak „cookie”-ra épülő technológia, hiszen több adat tárolható az anonim felhasználóról, mivel ezek nem csak a böngésző cookie-ban tárolódnak, így ennek törlése és a különböző böngészők használata esetén is azonosítható az egyedi user, melynek révén személyre szabottabb hirdetésekkel érhetjük el a célközönséget.

A csomagokhoz tartozó szolgáltatások, funkciók egyedi igények szerint alakíthatók. Ezekről részletesebben az ertekesites@adverticum.com címen tájékozódhat.

 
 
 
 

Raktározási kedvezmény a Sprintertől

Egyszeri alkalommal 50%-os raktározási díjkedvezményt biztosít SzEK.org tagoknak aSprinter Futárszolgálat Kft. 2012. szeptember 30-ig megkötött szerződés esetén.
 
 

  

50% kedvezményt ad az UniPoll PROFI csomag előfizetésből az SDA Informatika Zrt.

Kedvezményre feljogosító egyszer használatos kedvezménykódot a tagok e-mailben igényelhetnek a sales@unipoll.hu címen. A kedvezmény nem átruházható, nem továbbértékesíthető. 

Kedvezmény a szállítási költségből – Sze-Bi-Ker Trade Kft. 

Az irodaszerekkel foglalkozó Sze-Bi KEr Trade  Kft. minden SzEK.org tagnak a szállítási költségből bruttó 50 ezer Ft vásárlás felett 100% kedvezmény, alatta 50% kedvezményt nyújtanak;

10% kedvezmény a vásárlásból- Zöldleszek.hu webáruház

Zoldleszek.hu webáruház 10% kedvezményt nyújt a SzEK.org tagoknak energiatakarékos izzók vásárlása esetén; 

 

 

Ingyenes közösségi média audit a Mindea Kft.-től 

A Szek.org tagok számára ingyenes közösségi média auditot biztosít a Mindea Kft., melynek keretében elemzik és értékelik a cég közösségi média jelenlétét. Feltérképezik, hogy melyik platformokat milyen eredménnyel használják, mik az esetleges hibák/szabálytalanságok, amiket elkövetnek és a cég számára kockázatot jelenthetnek, majd javaslatot tesz a további fejlődésre, új célközönség elérésére. 

 

Payment Gateway 50% kedvezménnyel

 bigfish_pici

BIG FISH Kft. a SzEK.org tagjainak 50% kedvezményt biztosít a Payment Gateway egyszeri díjából, így 20 000 Ft + áfa a szerződéskötéskor fizetendő díj. SzEK.org tagságát a paymentgateway@bigfish.hu e-mail címen jelezheti felénk.
 
 
 
 
 

Comforce Zrt.  – Ügyfélszolgálati feladatok ellátására használat alapon (pay-per-use)

Comforce Zrt. olyan ügyfélszolgálati szolgáltatásokat kínál SzEK.org tagok számára, ahol az ügyfél kommunikáció költségei ténylegesen a felmerülő feladatok mennyiségéhez igazodnak. A bejövő és kimenő telefonhívások és egyéb elektronikus ügyfélkontaktusok kezelése tranzakció vagy perc alapon egyaránt igénybe vehető. SzEK.org tagoknak 15% kedvezményt biztosítunk! További információk itt.

 

Kedvezményes képeslap rendelés a Meghívódiszkont Kft.-től

Minden évben megújul az évvégi képeslap kollekciónk, ami szeptembertől december végéig érhető el: http://www.meghivodiszkont.hu/termekek/evvegi-udvozlolapok/

Jelenleg két kollekció rendelhető, ezen felül még kettő lesz november elejétől. A képeslapok rendelésének költségei: Képeslapok egységára, mely tartalmazza a borítékot is + grafika szerkesztés (2900 Ft) + nyomtatás (120 Ft/db) + szállítás.

A Szek.org tagoknak 50% kedvezményt szeretnék felajánlani a nyomtatási költségből, vagyis 120 Ft/db helyett 60 Ft/db áron vállaljuk az egyedi szöveg nyomtatását. (Pl: 100 darabos rendelésnél ez 6000 Ft megtakarítást jelent!)

A szövegen felül céges logót, beszkennelt aláírásokat is tartalmazhat a nyomat. A kedvezmény igénybevételéhez az alábbi kuponkódot kell beírni a megrendelés végén: PRINT50OFF

A képeslapokat lehet rendelni szöveg belenyomtatása nélkül is, de ez esetben nincs kedvezmény.

 

Az Ormós Ügyvédi Iroda 10% kedvezményt ad a Webshop Jogi Nagytakarítás-ból

2014. június 13-ig minden webshopnak kell egy új Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) dokumentum és a webshop működését is a tényleges értékesítési gyakorlatot is az új jogszabályokhoz kell igazítani. Ehhet nyújt segítséget az Ormós Ügyvédi Iroda által szervezett Webshop Jogi Nagytakarítás, melynek díjából minden SzEK.org tag 10% kedvezményt kap.

Bővebb információt itt talál.

 

SOFORT AG kedvezményes áron biztosítja a SOFORT Banking használatát SzEK.org tagoknak

2014. december 31-ig történő termékaktiválás esetén. A SOFORT Banking direkt átutalásra épülő nemzetközi internetes fizetési rendszer webáruházaknak, több mint 25.000 online kereskedő használja Európa 11 országában.

Általános kondíciók Magyarországon (standard tarifacsomagban árukereskedelem, utazási iroda területén): Tranzakciós díj: 0,90% + 0,25 € —– Egyszeri integrációs díj: 39,90 €

Kondíciók SzEK.org Tagoknak* (standard tarifacsomagban árukereskedelem, utazási iroda területén): Tranzakciós díj: 0,90% —– Egyszeri integrációs díj: 0 €
* ha még nem ügyfele a SOFORT AG-nak, SzEK.org tag és 2014. december 31-ig aktiválja a terméket

Ha érdekli a lehetőség jelezze a d.berend@sofort.com címen hivatkozva a SzEK.org-ra és bővebb tájékoztatót valamint a kedvezmény igénybevételéhez regisztrációs linket küldünk.

 

HD Agency 30% kedvezményt biztosít a tanfolyamok árából a SzEK.org tagoknak

A HD marketing, vezető keresőmarketing ügynökség, 30% kedvezményt ajánl fel a SzEK.org tagoknak a következő képzéseiből:
PPC alapozó Időpont: 2014.10.22.
PPC középhaladó Időpont: 2014.10.29.
A többi képzésre elő regisztráció lehetséges.

Rendkívüli akció tagjaink részére: amennyiben jelentkezik bármely képzésre az alábbiak közül úgy 30% kedvezményben részesül a tanfolyami képzések árából. (Az akció feltétele, hogy más kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe)

A kedvezmény igénybevételéhez a jelentkezési lapon a “Kuponkód” mezőben az alábbi kódot kell feltűntetni: SzEK.org

A képzésekről bővebb információ weboldalukon találhat:
Keresőhirdetés képzések
Webanalitika képzések
YouTube képzések

 

A fürgefutar.hu 10 % kedvezményt nyújt a SzEK.org tagok részére bármely szállítási díjunkból (belföldi és nemzetközi import-export csomagküldésre). További információ: bmcser@furgefutar.hu

 

A ShopAlike.hu – Havi 100 db ingyenes kattintás 3 hónapon keresztül
Növelje forgalmát a ShopAlike.hu segítségével! A ShopAlike egy divat és életmód fókuszú online bevásárlóközpont, mely számos webáruház termékeit egyesíti egy oldalon. A precíz kategóriáknak és szűrési lehetőségeknek köszönhetően a böngészés egyedi vásárlási élményt biztosít a látogatóknak. A portál ideális hirdetési felület webáruházaknak.

Ha most csatlakozik webáruházával a ShopAlike.hu termékportálhoz, Szek.org tagként az első 3 hónapban havi 100 átkattintást adunk ajándékba.

Elsősorban divat, szépségápolás, sport, háztartás, lakberendezés és játék kategóriában várjuk webáruházak jelentkezését.

Elérhetőségünket és a csatlakozás részleteit itt találhatja: 

http://www.shopalike.hu/legyen-partnerunk.html

  

Factotum Invest Kft. 10% kedvezmény biztosít a webshop audit, fogyasztóvédelmi referens, illetve belső adatvédelmi felelős szolgáltatás csomagjainak díjából
 
Fogyasztóvédelmi referens, illetve belső adatvédelmi felelős foglalkoztatására kötelezett, valamint webshopot, weboldalt, vagy mobil applikációkat üzemeltető SzEK.org tagok részére a Factotum Invest Kft. 10% kedvezménnyel nyújtja szolgáltatás csomagjait, hogy megfeleljenek az elektronikus kereskedelmi jogi, adatvédelmi és fogyasztóvédelmi szabályozásoknak.
 
Bővebb információért, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az info@factotuminvest.hu e-mail címen, vagy az 1-999-9797 -es telefonszámon, illetve kérje részletes ajánlatunkat!

 

Az EuroCable Magyarország Kft. 20% kedvezményt biztosít az ITT/OTT előfizetésből a SzEK.org tagoknak. Bővebben az ITT/OTT TV-ről itt olvashat: http://ittott.tv/

 

A Neticle Technologies Kft. a Szek.org tagoknak 2 hónap ingyenes social listening szolgáltatást ajánl fel. A kedvezmény folyamatos médiamonitoringra vonatkozik, elemzéseket és riportokat nem tartalmaz.

 

Töltsön egy wellnesshétvégét Hajdúszoboszlón, az Apollo Thermalhotel****-ben 20% kedvezménnyel!
A Hotel Apollo Kft., mint a hajdúszoboszlói Apollo Thermalhotel**** üzemeltetője bármely, a saját weboldalán (www.apollohotel.hu) meghirdetett csomagajánlatból szek.org tagok részére 20% kedvezményt biztosít.

 

INTERSWITCH – Telefonos ügyfélszolgálat webáruházaknak
Szek.org tagoknak az első 6 hónap call center szolgáltatásunk havi alapdíjából 20% kedvezményt adunk! Rendeléseket veszünk fel, készlet- és szállítási információt adunk. Érdeklődőkből vevőket konvertálunk! Meglévő vevőket ápoljuk és hosszú távon megtartjuk Önnek. Non-stop 7/24 élő hangos ügyfélszolgálatunk van. Termékeiről, szolgáltatásiról információt nyújtunk, hibabejelentéseket kezelünk. Támogatjuk a felhasználókat, vevőket érdemi válaszokkal éjjel nappal. 

 

Az elogisztika.hu webáruházaknak biztosít stabil személyes átvételi pontot a város egyik csomópontján. Így a webáruháznak nem kell saját üzlethelyiséget fenntartani, mégis egy “saját átvevő helyet” biztosíthat az ügyfelei részére. A személyes átvétel bevezetését követően a webáruház konverziója minden esetben garantáltan növekszik!
A szek.org tagoknak 1 hónap teljesen ingyenes logisztikai szolgáltatást biztosítunk. 

 

Az IAB Hungary és a MAKSZ közös szervezésű Digitális Mesterkurzus online marketing képzéséből a szek.org tagok részére 15% kedvezményt biztosít. A 4 alkalmas elméleti és a gyakorlati órákon a szakma kiválóságaitól tanulhat a legújabb digitális trendekről és módszerekről. Bővebben, regisztráció a képzésre: www.digitalismesterkurzus.hu

 

A CEWE Magyarország Kft.

A „SZEKCEWE” kód használatával 10% kedvezményt biztosítunk minden SZEK.org tag számára a cewe.hu oldalon ill. az innen letölthető rendelőszoftverben.
Rövid leírás a kuponbeváltás menetéről: http://cewe.hu/promo-kupon.html 

A CEWE Magyarország Kft.

A „SZEKCEWE” kód használatával 10% kedvezményt biztosítunk minden SZEK.org tag számára a cewe.hu oldalon ill. az innen letölthető rendelőszoftverben.
Rövid leírás a kuponbeváltás menetéről: http://cewe.hu/promo-kupon.html 

A CEWE Magyarország Kft.

A „SZEKCEWE” kód használatával 10% kedvezményt biztosítunk minden SZEK.org tag számára a cewe.hu oldalon ill. az innen letölthető rendelőszoftverben.
Rövid leírás a kuponbeváltás menetéről: http://cewe.hu/promo-kupon.html