fbpx
 In Hírek

Stratégiai együttműködésbe lép a Dognet és a Tradedoubler a páneurópai terjeszkedés érdekében. A Dognet affiliate hálózat, a CEE régióban működő stabil hálózat kiterjeszti lehetőségeinek körét ügyfelei nyugat- és észak-európai piacra lépésének támogatása által.

„A Tradedoubler az egyik legjobb alapokkal rendelkező affiliate hálózat Nyugat-Európában és Lengyelországban, azonban a cseh, szlovák és magyar piacon csak korlátozottan vannak jelen” – mondta Puha Dávid (Head of Business Development), a Dognet üzletfejlesztési vezetője, aki a hálózaton belül az együttműködésért felel. Ez az együttműködés lehetővé teszi számukra, hogy tovább fejlesszék ezeket a meglévő területeket.

A Dognet, mint az Ecommerce Hungary tagja, az elmúlt időszakban sokat tett, hogy a hazai ecommerce cégek is kihasználhassák az affiliate nyújtotta lehetőségeket.

“Pozitívan értékeljük a magyar affiliate piac alakulását. Úgy látjuk, hogy sikerült felráznunk az állóvizet az elmúlt három év alatt, és a nagyobb webáruházaknak is egyre inkább érdekessé válik az affiliate, aminek természetesen nagyon örülünk. Folyamatban van az egyeztetés több nagy hazai hirdetővel is a Top15-ből, bízunk benne, hogy mihamarabb el tudjuk kezdeni az együttműködést és új konverziókat tudunk hozni nekik. Tartalomgyártó partnereink köre is egyre bővül, a megszólításukra és edukálásukra is hangsúlyt fektetünk.  Azt, hogy a magyar piacban van potenciál affiliate szempontból, az is bizonyítja, hogy a konkurencia is megjelent, és mi ennek a jó oldalát látjuk: érdemes Magyarországon affiliate kampányokat indítani.

További információ a Dognet weboldalán érhető el.