fbpx
 In Hírek

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) az Információs Társadalomért Alapítvány (ITA) szakmai közreműködésével 2011-ben ismét kiírja Az év e-business szakdolgozata pályázatot, olyan e-gazdaság, e-kereskedelem témában íródott innovatív, kiemelkedő szakmai színvonalú dolgozatok támogatására, melyek a szakterület fejlődéséhez jelentősen hozzájárulnak. A pályázat elsődleges célja a jelentős hozzáadott értékkel bíró kutatómunkák folytatásának ösztönzése, illetve a szakterület tehetséges hallgatóinak felkutatása és szakmai támogatása.

Az év e-business szakdolgozata pályázaton a 2010. január 1. és 2011. február 14. között publikált és bármely felsőoktatási bíráló bizottság előtt megvédett szakdolgozatok indulhatnak.

Az első három, legjobbnak ítélt szakdolgozat szerzői az alábbi díjakban részesülnek:

  1. Helyezett: 50.000 Ft pénzjutalom és 15.000 forint értékű Bookline ajándékcsomag.
  2. Helyezett: 25.000 Ft pénzjutalom, valamint 10.000 forint értékű Bookline ajándékcsomag.
  3. Helyezett: 10.000 Ft pénzjutalom, valamint 5.000 forint értékű Bookline ajándékcsomag.

Az értékes jutalmakon kívül az eBIT e-Business Management Consultants Kft. (a közép-kelet európai piacokon ERP és üzleti intelligencia, stratégia és audit, e-számlázás, e-fizetések és e-kereskedelem területeken vezetői tanácsadásra szakosodott független vállalkozás) a legjobbnak ítélt pályamunka készítője számára 1-3 hónapos fizetett szakmai gyakorlatot ajánl fel, amely kölcsönös elégedettség esetén meghosszabbítható!

A pályázat benyújtásának határideje és módja:
A pályázatot .pdf formátumban kérjük elküldeni a szekit@szek.org email címre! A levél tárgyába a pályázók kérjük írják bele: “Az év e-business szakdolgozata 2011”, valamint adják meg a következő adatokat: a pályázó neve e-mail címe, telefonszáma, oktatási intézménye, szakjai, témavezetője, a dolgozat megvédésének időpontja!
Benyújtási határidő: 2011. március 31.

Pályázati értékelés, eredményhirdetés:
A munkákat a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org), valamint az Információs Társadalomért Alapítvány (ITA) elismert szakemberei fogják elbírálni.

Eredményhirdetés a beérkezett munkák számától függően 2011. májusában várható.

A szervezők külön köszönik az OTP Bank, a MÁV-START, a G’Roby, a DPD Futárszolgálat, a Netpincér.hu és a Vatera.hu pályázathoz nyújtott támogatását.

http://www.qualysoft.hu/opencms/opencms/qualysoft/images/Kunden_und_Partner/Kunden_HU/OTP.jpg