fbpx
 In Ecommerce Meetup
SzEK-klub 2014. május 29-én csütörtökön, 18.00-21.00-ig a Green Door Klubban (1093 Budapest, Gönczy Pál utca 6.)

Téma: 14 napos elállás és más jogszabályváltozások

2014. június 13-án életbe lép a 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet, amely 15 év után több módosítást vezet be az elektronikus kereskedelemre vonatkozó egyes szabályok kapcsán. A legismertebb és legtöbbet emlegetett változás az elállási jog gyakorlására kiszabott idő 8 munkanapról 14 napra történő növelése, de egyéb fontos pontok is módosultak, illetve voltak idén más olyan jogszabályváltozások is, amelyek érintik az e-kereskedelmet. Ezeket tekintjük át a klubesten a téma szakértőinek segítségével.

A klubest vendégei lesznek: dr. Markó Adrienn és Dr. Ormós Zoltán (Ormós Ügyvédi Iroda), Siklósi Máté (CP Contact Kft.) és Dr. Kriesch Attila (Európai Fogyasztói Központ).

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni. A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás díjmentes.

Green Door klub térkép >>>

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit az info@szek.org címen!