fbpx
 In Ecommerce Meetup

SzEK-klub 2010. február 25-én csütörtökön, 18.00-20.00-ig, a Lánchíd19 Hotelben (1013 Budapest, Lánchíd u. 19.)!

Februári témánk:
Elektronikus számlázás, hitelesítés

Az elektronikus számlázást, egész pontosan az elektronikus számla kibocsátását először a 20/2004 (IV.21) PM rendelet tette lehetővé, majd 2008. január 1-től az áfa törvény módosításával már törvényi szabályozás lépett életbe (2007/CXXVII trv. 175§). Az elektronikus számla gazdasági előnyei vitathatatlanok, mégis nehezen terjed és gyakran értetlenségbe, ellenállásba ütközik az ügyfelek részéről. A klubesten arról lesz szó, milyen feladatokat ró egy szervezetre az e-számla bevezetése, mik ennek az informatikai, jogi, pénzügyi velejárói, és milyen üzleti előnyökkel jár.

Az este vendége lesz Fényes Lóránd az elektronikus számlahitelesítéssel is foglalkozó Netlock Kft. kereskedelmi igazgatója, illetve meghívunk több olyan vállalatvezetőt és szakembert is, akik az e-számlázás tapasztalatairól, üzleti előnyeiről és lehetőségeiről, valamint a jogi, pénzügyi tudnivalókról tudnak értékes információkat a közönséggel megosztani.

Továbbra is a megszokott baráti légkörre számíthattok a klubesten, ahol finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni a felvetett kérdésekről.

A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás (némi üdítő, kávé, pogácsa) ingyenes.

Parkolni a szálloda előtti nyilvános parkolóban 18.00-órától ingyenesen lehet.

A klubesten tartott bevezető prezentáció a SzEK.org tagok számára letölthető a Tudásbázisból!