fbpx
 In Ecommerce Meetup

SzEK-klub 2010. január 28-án csütörtökön, 18.00-20.00-ig, a Lánchíd19 Hotelben (1013 Budapest, Lánchíd u. 19.)!

Januári témánk:
Mi mennyi? - Az e-kereskedelem számai

Mindenki ismeri a kabarétréfát, amikor a kapitány lekiabál a gépházba: Mennyi? - Harminc - jön a válasz. Mi harminc? - kérdez vissza. - Mi mennyi? Valahogy így van ez az e-kereskedelemben is. Több kutatócég foglalkozik a piaccal, és a számok néha nagyságrendekkel különböznek egymástól. Pedig az üzleti tervezés szempontjából fontos, hogy hiteles képünk legyen arról a területről, amelyen tevékenykedünk. Különösen igaz ez az e-kereskedelemre, mivel itt nagyon kevés saját historikus adat van, ráadásul a piac a szó szoros értelmében percenként változik.

A klubesten arról lesz szó, mitől vannak az esetenként nagy eltérések, ki milyen kutatási módszert használ, és mitől lesz egy adat hiteles vagy megbízható. A vitaindító beszélgetés részvevői: Kis Gergely (GKIeNET) és Klenovszki János (NRC), de további vitapartnereket is meghívunk a témával foglalkozó cégek köréből. Eddig Pintér Róbert, az Ipsos Zrt. online stratégiai igazgatója és Ács Tamás a Gemius ügyvezetője jelezte részvételét.

Továbbra is a megszokott baráti légkörre számíthattok a klubesten, ahol finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni a felvetett kérdésekről.

A SzEK-klubot csak tagjaink látogathatják, a részvétel és az ellátás (némi üdítő, kávé, pogácsa) ingyenes.

Parkolni a szálloda előtti nyilvános parkolóban 18.00-órától ingyenesen lehet.