fbpx
 In Ecommerce Meetup
SzEK-klub 2010. december 2-án csütörtökön, 18.00-20.00-ig, a Lánchíd19 Hotelben (1013 Budapest, Lánchíd u. 19.)!

Téma: Webáruházak forgalmának növelése ajánlórendszerekkel

A SzEK.org tagjai közül többek között a Vatera, a Bookline, a G'Roby és a Játéknet is használ ajánlórendszert, azaz olyan algoritmust, amely egy adott vásárló szokásai alapján kiválasztja a számára leginkább releváns ajánlatokat a kereskedő kínálatából és azokat jeleníti meg számára. E rendszerek bevezetésével a kereskedők jelentős mértékű értékesítési növekedést tudtak elérni.

Az év utolsó klubestjén ajánlórendszerek fejlesztésével foglalkozó két tagunk, a Gravity és a Scarab Research, valamint az ő rendszereiket használó kereskedők lesznek a vendégeink, akikkel a rendszerek működéséről, hatékonyságáról, a bevezetés és a használat költségeiről fogunk beszélgetni - illetve mindarról, amire még a közönség tagjai kíváncsiak.

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni.

A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás (némi üdítő, kávé, pogácsa) ingyenes.

A klubestet a szokásos hó végi csütörtök helyett a .CommerceDay konferencia miatt december 2-án tartjuk meg. A következő, januári klubestre már a megszokott időpontban, január 27-én csütörtökön kerül sor.

Parkolni a szálloda előtti nyilvános parkolóban 18.00-órától ingyenesen lehet.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a SzEK-klubestek előtt, azonos helyszínen, 16.00 órától tartja a SzEK.org elnöksége soros elnökségi ülését, amely nyilvános.