fbpx
 In Ecommerce Meetup
SzEK-klub 2011. február 24-én csütörtökön, 18.00-20.00-ig, a Lánchíd19 Hotelben (1013 Budapest, Lánchíd u. 19.)!

Téma: Cégértékesítési és befektetési lehetőségek az e-kereskedelemben

A befektetők folyamatosan keresik a lehetőségeket - immár a JEREMIE program keretében is - és szívesen fektetnek akár kockázatos, de ígéretes internetes vállalkozásokba. Ennek ellenére a magyarországi e-kereskedelem történetében eddig csak néhány darab komolyabb, milliárdos nagyságrendű befektetés és cégeladás történt. A legismertebbek a Bookline tőzsdei megjelenése és tulajdonoscseréi, a Vatera.hu 100%-os, illetve a Netrisk.hu 80%-os üzletrészének értékesítése (a Bookline és a Vatera egyaránt a SzEK.org tagja). Annak érdekében, hogy több ilyen sikertörténet legyen a hazai e-kereskedelmi piacon, a SzEK.org elhatározta, hogy összehozza a befektetőket és a cégtulajdonosokat, és megpróbálja elősegíteni az eladásra vagy befektetésre esélyes cégek felkészülését a tranzakciókkal járó feladatokra. Ennek jegyében a februári SzEK-klubban olyan kockázati tőkebefektetők lesznek a vendégeink, akik már komoly tapasztalatokat szereztek internetes befektetések terén.

A meghívott beszélgetőpartnerek: Nagy Kálmán (Concorde), Kövér József (3TS Capital), Czirják László (iEurope Capital), Bruckner Zoltán (Primus Capital), Zséger Ádám (BNV Equity) és Siklósi Zoltán (Invescom).

Olvassa el Kis Ervin Egon a témához kapcsolódó cikkét itt >>

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni.

A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás (némi üdítő, kávé, pogácsa) ingyenes.

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit a titkar@szek.org címen!

Parkolni a szálloda előtti nyilvános parkolóban 18.00-órától ingyenesen lehet.

(Felhívjuk a figyelmet, hogy a SzEK-klubestek előtt, azonos helyszínen, 16.00 órától tartja a SzEK.org elnöksége soros elnökségi ülését, amely nyilvános.)