fbpx
 In Ecommerce Meetup

SzEK-klub 2011. március 31-én csütörtökön, 18.00-20.00-ig, a Lánchíd19 Hotelben (1013 Budapest, Lánchíd u. 19.)

Téma: Az e-kereskedelem a sajtóban

Ma már közhely: sokan nem bíznak az internetes kereskedelemben, ezért nem használják. Na de miért nem bíznak? Mert nincsenek róla ismereteik! Az e-kereskedelmet számos félreértés, hiedelem, legenda övezi - persze főleg azok körében, akik még soha nem vásároltak online. A hiedelmek eloszlatása érdekében a sajtó tehetné a legtöbbet, de ehelyett inkább a félinformációk és rémhírek legfőbb terjesztője. A márciusi klubesten erről beszélgetünk Dr. Szekfü András médiakutatóval, a Zsigmond Király Főiskola tanszékvezető egyetemi tanárával, továbbá újságírókkal, szerkesztőkkel és bloggerekkel, sorra vesszük a legnépszerűbb legendákat és elgondolkodunk arról is, hogy lehetne a helyzeten javítani.

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni.

Gaál Tamás beszámolója a klubestről >>

A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás (némi üdítő, kávé, pogácsa) ingyenes.

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit a titkar@szek.org címen!

Parkolni a szálloda előtti nyilvános parkolóban 18.00-órától ingyenesen lehet.

(Felhívjuk a figyelmet, hogy a SzEK-klubestek előtt, azonos helyszínen, 16.00 órától tartja a SzEK.org elnöksége soros elnökségi ülését, amely nyilvános.)