fbpx
 In Ecommerce Meetup

SzEK-klub 2011. április 28-án csütörtökön, 18.00-20.00-ig, a Lánchíd19 Hotelben (1013 Budapest, Lánchíd u. 19.)

Téma: Megbízható? Honnan tudod? - E-kereskedők minősítve

Egy évvel ezelőtt a Fair Business kapcsán már beszéltünk az e-kereskedelem minősítéséről. Most két ár-összehasonlító oldal saját kezdeményezését mutatjuk be, amellyel kereskedői partnereiket szeretnék minősíteni. Az egyik ilyen az Olcsóbbat.hu Megbízható Bolt kutatása, amelynek teljesen friss eredményeit a SzEK-klub vendégei mindenki más előtt ismerhetik meg (a kutatási eredményeket a VIII. E-Kereskedelem Konferencián hozza nyilvánosságra az Olcsóbbat.hu); a másik pedig az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programja. A két ár-összehasonlító oldal teljesen eltérő modellt használ a megbízható e-kereskedők minősítésére, ezek részleteit ismerhetjük meg a klubesten. A beszélgetés nem titkolt célja az is, hogy a SzEK.org tapasztalatokat, észrevételeket és véleményeket gyűjtsön egy saját minősítési rendszer elindításához, amelyet a teljes hazai e-kereskedelem minősítésére szeretne létrehozni.

Vendégeink: az Olcsóbbat.hu képviseletében Szigetvári József, a Sanoma Media internet lapigazgatója, illetve az Árukereső.hu képviseletében Palocsay Géza értékesítési igazgató és Rácz István marketing igazgató.

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni.

A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás (némi üdítő, kávé, pogácsa) ingyenes.

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit a titkar@szek.org címen!

Parkolni a szálloda előtti nyilvános parkolóban 18.00-órától ingyenesen lehet.

(Felhívjuk a figyelmet, hogy a SzEK-klubestek előtt, azonos helyszínen, 16.00 órától tartja a SzEK.org elnöksége soros elnökségi ülését, amely nyilvános.)