fbpx
 In Ecommerce Meetup

SzEK-klub 2011. május 26-án csütörtökön, 18.00-20.00-ig, a Lánchíd19 Hotelben (1013 Budapest, Lánchíd u. 19.)

Téma: Affiliate marketing - egy régi új megoldás

Az e-kereskedelem számára az egyik legkézenfekvőbb marketing-megoldás az affiliate marketing lenne - amikor a hirdető nem megjelenés, nem is kattintás, hanem konverzió alapon fizet -, ám ez az üzleti modell mégsem terjedt el Magyarországon. Ennek egyik fő oka az lehet, hogy eddig nem voltak olyan, teljes körű megoldások, amik segítették volna az affiliate együttműködések elszámolását. A SzEK.org a közelmúltban két olyan taggal is bővült, akik affiliate marketinghez kínálnak online elérhető rendszereket. A klubesten ők fogják röviden bemutatni megoldásukat, illetve arról beszélgetünk, milyen esélyei, esetleg akadályai vannak az affiliate elterjedésének.

Vendégeink: az Affiliate.hu képviseletében Nagygyörgy Miklós, illetve a TradeTracker képviseletében Agárdi Péter ügyvezetők. Házigazda: Berényi Konrád.

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni.

A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás (némi üdítő, kávé, pogácsa) ingyenes.

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit a titkar@szek.org címen!

Parkolni a szálloda előtti nyilvános parkolóban 18.00-órától ingyenesen lehet.

(Felhívjuk a figyelmet, hogy a SzEK-klub előtt, azonos helyszínen, 16.00 órától tartjuk a SzEK.org évi rendes közgyűlését, amelyre a tagok külön meghívót kapnak.)