fbpx
 In Ecommerce Meetup

SzEK-klub 2011. október 27-én csütörtökön, 18.00-20.00-ig, a Lánchíd19 Hotelben (1013 Budapest, Lánchíd u. 19.)

Téma: Webergonómia, usability, UX dizájn - új varázsszavak a webfejlesztésben

Mára eljutott odáig a webfejlesztés, hogy egy igazán profi weboldal esetében külön szakember tervezi meg az oldal szerkezetét (wireframe, azaz drótváz) és dizájnját, de azzal is szakember foglalkozik, hogy az egyes funkcióknak milyen grafikai megjelenítés és elhelyezkedés felel meg legjobban. A témával megbízhatósági, biztonsági szempontból foglalkozunk majd a Szabályos-E konferencián is, de a klubesten igyekszünk teljes képet adni a terület legjobb szakembereinek részvételével.

Vendégeink: Herendy Csilla egyetemi adjunktus (Corvinus Egyetem), Kolozsi István, webergonómus, UX dizájn szakértő (fps webügynökség), Rung András webergonómus, az Ergománia blog szerzője
Házigazda: Dunder Krisztián (Dunder.hu)

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni.

A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás (némi üdítő, kávé, pogácsa) ingyenes.

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit a titkar@szek.org címen!

Helyszín: Lánchíd19 Hotel

Parkolni a szálloda előtti nyilvános parkolóban 18.00-órától ingyenesen lehet.

(Felhívjuk a figyelmet, hogy a SzEK-klubestek előtt, azonos helyszínen, 16.00 órától tartja a SzEK.org elnöksége soros elnökségi ülését, amely nyilvános.)